Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Leszbikusok, estetleg lenne...

Leszbikusok, estetleg lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Hey:) Szóval egy 16 éves lány vagyok és igazából csak rosszakat tudnék magamról írni, úgyhogy többet inkább nem is fogok. De amúgy elvileg kedves és aranyos is tudok lenni... A barátkozást választottam a kategóriákban de igazából alakulhat jobban is;)

2020. júl. 4. 23:45
 1/6 anonim válasza:
Tanács: ha már ilyet írsz ki/pedig az oldal NAGYON nem erre a célra van/ legalább ne írd oda mellé hogy csak rosszat tudnál írni magadról mert hihetetlenül taszító mikor valaki ezt mondja magára
2020. júl. 4. 23:54
 2/6 anonim válasza:
Írj ha gondolod. Nem tudom elképzelni, hogy mi "rosszat" tudnál magadól írni.
2020. júl. 5. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó amúgy eleg gagyi a megfogalmazás így visszaolvasva... Az lehet mentség hogy későn írtam ki? De amúgy tényleg nem nagyon tudok magamról olyanokat írni, mint amiket szoktak, mármint nincs hobbim, mondjuk sminkelni szeretek meg egész szépen tudok, de ez valakinél például negatívum. Nincs nagyon célom. És kedves vagyok többségében, de tegnap bunkóztak le a legjobb barátaim. A lelkiismeretem az működik, de ez nem azt jelenti hogy nem csinálok hülyeségeket. Legszívesebben egész nap ennék, nem vagyok dagadt de vékony sem. Ja és lusta vagyok mint a disznó. Na ez nem volt túl nagy kedvcsináló szerintem. Engem is taszítanak az önsajnaltató áldepressziós lányok, viszont szerintem én csak tisztán látom a képet vagy nem tudom. Összességében azért jófej vagyok, segítőkész és kedves.

Na akkor most légyszi hagyjátok figyelmen kívül amit odaírtam. Ha ezek után bárkinek kedve akad írjon:)

2020. júl. 5. 16:49
 4/6 anonim válasza:
#2 vagyok, bocs, valamiért elkerülte a figyelmem hogy leszbiket keresel 😁
2020. júl. 5. 16:57
 5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem írhatsz ha még aktuális.
2022. márc. 14. 19:38
 6/6 anonim válasza:
Nekem is
2022. márc. 14. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!