Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt .NT. típusú emberek...

Vannak itt .NT. típusú emberek, akik szívesen beszélgetnének, barátkoznának?

Figyelt kérdés

Elsősorban INTJ/INTP emberek érdekelnének, de nem szeretném kihagyni extrovertált megfelelőjüket, nagyobb valószínűséggel találok megfelelő beszélgetőpartnert.

Szimpátia és közös témák hiányában egyértelmű a kimenetel, privátban részletezném az érdeklődési köreimet és egyéb személyes információkat, előtte fontosabbnak tartom a hasonló hozzáállást. Nem sok értelmét látom, hogy felesleges időt és energiát öljek beszélgetésekbe, amik megszakadnak pár üzenetváltás után, ezért mindenképp csak olyan írjon, aki tartós emberi kapcsolatokra törekszik, szeret és tud is tartalmasan kommunikálni, nyitott mélyebb témákra és tényleg meg szeretné ismerni a másikat.

Hozzáálláson kívül további lényegi szempont, hogy bármilyen megindító gondolatokkal rendelkezzen valaki, képtelen vagyok igénytelen írásképpel foglalkozni, ez nagy gyengém. :(

INTJ-A, 21/N

2020. júl. 3. 10:22
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Ertettem amit irtal, csak nem biztos h buszkelkedni kene az igenyes iraskepedre ha ilyen hibakat hagysz a kerdesedben, magadat teszed nevetsegesse, ettol fuggetlenul jogos, h nem parkapcsolati kerdes ezt en neztem be.
2020. júl. 3. 14:47
 22/35 A kérdező kommentje:

Konkrétan milyen hibára gondolsz? :)

Félelmetesen félreértelmeztek dolgokat, soha nem büszkélkedtem vele és az íráskép megemlítése sem provokatív szándékú.

2020. júl. 3. 15:00
 23/35 anonim válasza:
Az elso mondatod olvasd vissza a leirasban, de az utolso bekezdesed is zavaros. Mondjuk nekem se kene kotekednem, csak kicsit bekepzeltnek tunik az, h "keptelen vagy igenytelen iraskeppel foglalkozni", ha provokativnak szantad ha nem, engem sikerult felhuzni, az efele bekepzeltseg a gyengem mint neked az iraskep :D.
2020. júl. 3. 15:11
 24/35 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kellene kötekedned, mert nem tudsz. Visszaolvastam és továbbra is változatlan a véleményem. Logikai ugrások túl nagyok számodra?

INTJ/INTP szerintem már tiszta, extrovertált megfelelője ENTJ/ENTP, ha kihagynám őket, akkor kevesebb esélyem lenne megfelelőt találni. Ennyire nem vagyok berögzült, hogy két típushoz ragaszkodom. Őszintén nem tudom, hogy ebben milyen hiba van, vagy mit nem értesz rajta, de mit is várok, konkrét érveket nem kaptam, ez a nevetséges. Ha pedig nem vagy érdekelt a témában, miért vagy itt? Az utolsó bekezdésem szintén teljesen érthető.

Neked csak az a bajod, hogy arrogáns módon jöttem le, ha ez zavar is téged, akkor sem az a megoldás, hogy nekiállsz belekötni a másikba, feleslegesen.

2020. júl. 3. 15:45
 25/35 anonim válasza:

Lehet, h a fejedben teljesen erthetoen hangzik, de nem az, utolso kommentem es tenyleg nem azert, h bantsalak vagy basztassuk egymast, de leirom, hogyan lenne szerintem mindenki szamara ertheto.

Elsősorban INTJ/INTP emberek érdekelnének, de nem szeretném kihagyni az extrovertált megfelelőjüket sem. Az ilyen emberek között úgy gondolom, nagyobb valószínűséggel találnék megfelelő beszélgetőpartnert.

Az utolso bekezdes pedig valami ilyesmi akarhatott lenni:

Hozzáálláson kívül további lényegi szempont, hogy bármilyen megindító gondolatokkal rendelkezzen valaki. Emellett képtelen vagyok igénytelen írásképpel foglalkozni, ez nagy gyengém. :(

Ettol fuggetlenul ertettem h mire gondoltal, de ennek fenyeben kulonosnek talaltam azt h az igenyetelen iraskepre vagy morci, az h kotekedek feleslegesen az meg az en fassagom, ez egy ilyen oldal mindenki mondhatja a kritikajat ha kered ha nem.

Na legyen szep napod es talalj baratokat olyanokat amilyeneket szeretnel, szep iraskeppel :D

2020. júl. 3. 16:00
 26/35 anonim válasza:
Teljesen érthető. 13 voltam.
2020. júl. 3. 16:02
 27/35 anonim válasza:
#25 korrekten leírta mi volt a baj és igen, ellenszenves kérdező néhány ponton, ahogy írtál.
2020. júl. 3. 16:08
 28/35 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, én sem bántani szeretnélek, de ez így borzasztóan hangzik. Főleg az utolsó bekezdés, amit próbáltál átírni. Teljesen szétválasztottad a mondatot, úgy nincs értelme. Nem fogok általános iskolások szintjén fogalmazni.

Tényleg hagyjuk, egyértemű, hogy mennyire különböznek a nézeteink, és kezdem unni. Építő jellegű kritikának mindig örülök, ez nem volt az. További eredményesebb kötekedést mással.

2020. júl. 3. 16:16
 29/35 anonim válasza:
Én annyit tudok magamról, hogy introvertált vagyok, bár igyekszem megváltozni. 20 éves vagyok. Írj, ha szeretnél, én nem lépek le szó nélkül. Nem sokára megyek nyaralni, de írhatok előtte, hogy most nem leszek 2-3 napot, és akkor nem fogod úgy érezni, hogy csak leléptem se szó, se beszéd. :)
2020. júl. 3. 19:12
 30/35 anonim válasza:

Már ott bukik ez az egész, hogy egy INTJ nem keres ilyen formában embereket maga mellé... az INTJ tipikusan az a fajta ember, akire rátalálnak mások, aztán vagy beengedi a bizalmi körébe, vagy nem.

Innen lehet tudni, hogy te nem INTJ vagy.

2020. júl. 3. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!