Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt .NT. típusú emberek...

Vannak itt .NT. típusú emberek, akik szívesen beszélgetnének, barátkoznának?

Figyelt kérdés

Elsősorban INTJ/INTP emberek érdekelnének, de nem szeretném kihagyni extrovertált megfelelőjüket, nagyobb valószínűséggel találok megfelelő beszélgetőpartnert.

Szimpátia és közös témák hiányában egyértelmű a kimenetel, privátban részletezném az érdeklődési köreimet és egyéb személyes információkat, előtte fontosabbnak tartom a hasonló hozzáállást. Nem sok értelmét látom, hogy felesleges időt és energiát öljek beszélgetésekbe, amik megszakadnak pár üzenetváltás után, ezért mindenképp csak olyan írjon, aki tartós emberi kapcsolatokra törekszik, szeret és tud is tartalmasan kommunikálni, nyitott mélyebb témákra és tényleg meg szeretné ismerni a másikat.

Hozzáálláson kívül további lényegi szempont, hogy bármilyen megindító gondolatokkal rendelkezzen valaki, képtelen vagyok igénytelen írásképpel foglalkozni, ez nagy gyengém. :(

INTJ-A, 21/N

2020. júl. 3. 10:22
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

Bár én ESFJ vagyok, 3-assal egyetemben én is örültem, amikor megláttam a kérdést. Remélem találsz valakit. :)

33F

2020. júl. 3. 11:23
 12/35 A kérdező kommentje:
#8 Nem nagy dolog ismerni az MBTI személyiségtípusokat, ettől nem fog elszállni senki. :) Teljesen normálisan reagáltam, hogy ez neked nagyképűség, azt sajnálom, túlreagálod és félreértelmezed. Ha valamit nem tudok, annak utánajárok, és miután nem találtam válaszokat kérdezek, itt csak ész nélkül kommentelnek, szerinted mennyi idő rákeresni négy betűre az interneten?
2020. júl. 3. 11:35
 13/35 anonim válasza:
Intj jelen, 23f
2020. júl. 3. 12:04
 14/35 anonim válasza:
Aw én ISTJ vagyok. Csak egy betűn múlott :D
2020. júl. 3. 13:13
 15/35 anonim válasza:
Imádom, hogy mióta felkapták az MBTI-t, az INTJ-k előfordulási aránya hirtelen felugrott 2%-ról kb 10%-ra.... :D ma már mindenki INTJ, még lányok is!!!! Akik között a legeslegritkabban előforduló típus...
2020. júl. 3. 13:40
 16/35 anonim válasza:
Ez is igaz. Nekem évekkel ezelőtt is ez volt, most csak megakartam cáfolni, hogy kamu ez.. De nem változott,igy off a dolog.
2020. júl. 3. 13:56
 17/35 A kérdező kommentje:

#15 :)))

Fárasztó. Ha kihagyom a kérdésből az MBTI-t és a nememet, talán értelmesebb hangvételű kommentek jöttek volna.

2020. júl. 3. 14:02
 18/35 anonim válasza:

Na ma is tanultam valamit... :D

Magyar teszt számít vagy csak az angol? 🙃

2020. júl. 3. 14:03
 19/35 anonim válasza:

Azt mondod fontos az iraskep, pedig az elso mondatod a kerdesedben ertelmezhetetlen, de legalabbis nyelvtanilag helytelen, ezzel nincs is gond, mert mindenki hibazik, de akkor ne ird utanna azt h milyen fontos az iraskep...

Egy jolmukodo parkapcsolat meg nem azon mulik milyen szemelyiseg tipusotok van, szerintem erdemes lenne mas modszerrel beszelgetopartnert/tarsat keress, de ki vagyok en h ilyen iraskeppel okoskodjak egy *nt* tipusunak

2020. júl. 3. 14:26
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem párkapcsolati kérdés volt, szimpla beszélgetésről volt szó. “Utánnad” mélyen magamba nézek, mennyire tragikusan fogalmaztam. Beleköttök az MBTI-be, a nemembe, az írásképembe, zseniális. :) Arról nem tehetek, hogy te nem érted, másnak nem okozott gondot.
2020. júl. 3. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!