Rockerek! A kérdésem nektek szól (?)
A környezezemben nem nagyon vannak rocker fiúk/lányok, aki meg az, nagyon jól kijövök vele. Szeretnék rocker barátokat, mivel én is az vagyok. :D Valaki?
16/L
malha.hu-t is érdemes megpróbálni.
MOndjuk egy környéket írhattál volna szerintem, én is az vagyok, igaz egy 10 essel öregebb korosztály.
Nagyon nem vagyunk egy korosztály, de azért leírom a sztorimat.
Kb 15 éves voltam amikor a haverom kölcsön adott pár műsoros kazettát. A faterja hozta Németországból, mert kamionos volt - ilyet itthon nem nagyon lehetett akkor beszerezni.
King Diamond, Stormwitch, Running Wild, Accept, ilyesmik.
Ekkor "mérgeződtem" meg a rockzenével.
Az osztálytársak 80%-a a Modern Talkingért rajongott, meg elvétve néhányan Depeche Modeot hallgattak.
Szóval eléggé kilógtam a sorból :D
De azóta is tart a szerelem, ha én dobom a 100-ast a wurlitzerbe akkor tuti valami rock fog szólni.
Szintén nem vagyunk egy korosztály (én 27), viszont attól még megemlítenék néhány, általam kedvelt bandát (sokkal több is van, tényleg csak párat sorolok fel:
Eluveitie
Ensiferum
Obscurity
Svartsot
Amon Amarth
Skálmöld
Finntroll
Korpiklaani
Týr
Furor Gallico
Ex Deo
Arkona
Corvus Corax
Wardruna
Catuvolcus
Ade (Legions)
Niburta
Dalriada
Isatha
Heilung
Heroic
Summoning
Shylmagoghnar
Caladan Brood
Suidakra
Leshak
Adrian von Ziegler
Antti Martikainen zenéi
Wage War
Dyscarnate
Dry Kill Logic
Slipknot
Szia!
Egy kicsit idősebb vagyok töled meg Budapesttől is elég messze lakok, de esetleg itt beszelhetünk róla.
Rajtam se látszik igazán, hogy rocker vagyok. Van két karika fülbevalóm meg egy pár bandás pólóm és ennyi. Rockon belül elég vegyes az ízlésem, szeretem a viking metált a folkrockot a rock n' rollt a rockabillyt. De legfőképpen a régi előadókat szoktam hallgatni.
Pár együttes akiket hallgatok:
Amon amarth
Svartsot
Arkona
Eluveite
Sabaton
Nightwish
Korpiklaani
Five finger death punch
Judas priest
És a nagy kedvenceim:
P-mobil
Mobilmánia
Ossian
Metallica
Guns n' roses
Zizi top
Omega
Rockin' RockCats
Lord
Motörhead
Kiss
Black sabbath
Steppenwolf
Pokolgép
Mono inc
Dropkick Murphys
Hirtelen ennyi jutott eszembe de van még jópár darab amit hallgatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!