Srácok, ki minek tanult és mit melózik?
Pedagógiai asszisztens, valamint gyógy -és sportmasszőr szakmáim vannak.
Jelenleg egy könyvesboltban dolgozok eladóként.
Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, mert ez is eléggé passzol hozzám, és megtaláltam benne magam.
26/F
Hálózati informatikus, illetve rendelkezem műszerész szakmával is. IT-ban dolgoztam főállásban is, illetve sokat mellékállásban. Műszerész sosem voltam egy percig sem. :) (IT-nál jól jött sokszor az, hogy egész jól emlékeztem a másik szakmámban tanultakat nem felejtettem el)
Már elég régóta vagyonvédelemben tevékenykedem, kiemelt objektumvédelemben alkalmaznak már közel 10 éve, régebben főleg recepcióztam ebben a munkakörben, mert az idegen nyelvtudásom, illetve az állítólagos jó kommunikációs készségemet miatt vettek fel ilyen jellegű feladatokra. (Munkáltatók és a megbízók mondták, én elhiszem nekik 😅)
Voltam fegyveres szolgálatban is. (Szintén objektum) Amit sajnálok, hogy ahol most alkalmaznak, annak a csoportnak a bankjaiban teljesítettem beugrós szolgálatokat, csak sajnos leépítették az ATM-ek nagy részét a fiókokban, így okafogyottá vált a jelenlétem/jelenlétünk azokon a helyeken.
Szerettem, mert voltak olyan ügyfelek akikkel míg várakoztak tök jókat beszélgettem, illetve nagyon szívesen segítettem azoknak akik rászorultak az asszisztenciámra, mert nekik ezek a "modern kütyük" nehézséget okoztak. (akár szóban informálva, akár fizikailag a gépnél)
Egyébként számomra pont ideális ez a munkakör, mert valamilyen szinten fegyelmet követel és ez pont jó arra, hogy kordában tudjam tartani az idealista hülye fejemet. 😅 Plusz a készenléti jelleg mivolta miatt, rengeteg időm/időnk van a diskurzusra (pofázásra) és olvasásra/tanulásra, olyan hobbikra célozván amiket lehet űzni egy kényelmes székből. (Pszichológiai anyagok túrása a neten, pl.) :D
Bocs, most már lelövöm magamat. :)
41F
Nekem csak egy érettségim van, és jelenleg csemegepultosként dolgozom.
24/F
Víz, gáz, fűtés szerelőnek tanulok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!