11/26 A kérdező kommentje:
Ennél többet nem tudok. Mindenki csak játszadozik az érzéseimmel társkeresőkön, egy darabig talán megy a beszélgetés, aztán hirtelen az ignorálás, tiltás. Kibuktam idegileg.
2020. jún. 29. 19:13
12/26 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen hobbim, szerintem én semmiben nem vagyok jó.
2020. jún. 29. 19:14
13/26 anonim válasza:
Vagy te adsz erre okot vagy nem a megfelelő személyeknél próbálkozol.
2020. jún. 29. 19:15
14/26 anonim válasza:
az önsajnálatban például jó vagy!
2020. jún. 29. 19:15
15/26 anonim válasza:
Írj novellát, blogot a sérelmeidről és megkönnyebbülsz!
2020. jún. 29. 19:16
16/26 A kérdező kommentje:
Köszi... Legalább abban hadd legyek jó, ha máshoz nincs kedvem és életerőm.
2020. jún. 29. 19:19
17/26 A kérdező kommentje:
Már próbáltam írni de nem nekem való. Próbáltam kedves lenni, pozitív lenni minden téren, mindenkivel. Kár volt. Kár volt megbízni emberekben, hinni nekik, naívnak lenni. Mindenki ugyanolyan. Ahogy jön egy sármosabb, gazdagabb, jóképűbb, mittudom én, akkor én már el vagyok felejtve.
2020. jún. 29. 19:22
18/26 anonim válasza:
Én szívesen barátkozok veled vagy meghallgatlak, ha gondolod, bár picit fiatalabb vagyok és fiú.
2020. jún. 29. 19:26
19/26 anonim válasza:
Nem a megfelelő helyen, nem jó embereknél próbálkoztál eddig.
Nekem is volt vagy több100 kudarcom/próbálkozásom/pofonom, mire 20 év után rátaláltam a megfelelőre és nem adtam fel.
Nem kell általánosítani! Nem minden ember egyforma.
2020. jún. 29. 19:26
20/26 A kérdező kommentje:
Ha már névtelenül úgyis mindegy, írhatnán ide is a rövidke novellámat. Ahogy kitartottam a céljaim mellett, hetekig depisen melóztam, újévi fogadalmakat tettem, hogy megváltozom. Soha nem tartottam magam gyengének. Küzdöttem. Felálltam a padlóról, elkezdődtek a műtéteim. Elkezdődött a karantén. Mikor már éreztem, hogy teljes káosz ural, akkor is folytattam. De most már lassan rájövök, hogy semmi értelme küzdeni sem. Egy tucat műtét várna még rám nyáron, elment az életerőm, nem vagyok képes semminek örülni. Minek csinálni tovább ezt az egészet? Már nem akarok küzdeni. Belefáradtam mindenbe.
2020. jún. 29. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!