Lehet itt barátokat szerezni?
Nektek vannak innen barátaitok? kapcsolataitok?
Lehet itt ismerkedni?
Most már szerintem nehézkes.
4-5 évvel ezelőtt sokkal könnyebb volt minden itt. Most már a fészbúk meg az insta pörög inkább.
Ráadásul ahogy nézem, ezt a kategóriát kezdik átvenni a melegszendvicsek szexpartnerkeresőnek.
Amúgy nem sokat adok neki, szerintem év végére ha így folytatják meg fog szűnni ez a kategória. Mint ahogy már egyszer megszűnt anno pár évvel ezelőtt.
Egyébként nekem innen, vagyis mikor még ez a kategória össze volt vonva a szex és párkapcsolatok résszel, sok jó barátot sikerült szerezni.
Sokukkal a mai napig tarom a kapcsolatot. Volt barátnő is, és szexpartner is innen.
De most már ahogy tapasztalom halott ügy az egész.
Lehet, de nem ajánlatos.
Illetve inkább úgy mondanám, hogy aki azt írja, hogy 'nekem írhattok, nem fogok eltűnni' az szintén lelécel egy idő után. Szóval, blöffölni megtanultak az emberek.
Hát nehézkes...
A legtöbben azért írnak ki ide kérdést ,hogy barátot/barátnő keressenek maguknak (tisztelet a kivételnek)
Nekem eddig még nem sikerült gyk-ról barátokat szereznem ,mert akikkel eddig én beszélgettem ,azoknak a nagyrésze csak megjátszotfa magát ,aztán kb 3 nap beszélgetés után ki is derült ,hogy igazából nem olyan ,amilyennek mutatja magát.
De ha te innen szeretnél beszélgetős partnereket találni ,akkor sok sikert hozzá :)
Kedves 8-as.
Bocsánat én fejeztem ki magam rosszul.
Sokszor van az ,hogy azt írják ki ,hogy csak beszélgetni akarnak ,utánna pedig kiderül ,hogy párt keresnek maguknak (amivel nincsen baj) ,viszont miután te közlöd vele ,hogy te csak beszélgetni akarsz vele és nem szeretnél többet ,utánna meg az adott emberke elkezd vele bunkó lenni azért ,mert te nem akarsz tőlle többet az szerintem ez elégge rossz dolog. Pláne úgy ,hogy az adott illető csak azt írta ki ,hogy beszélgetni akar.
A tisztelet a kivételnek-et meg mindig oda írom. Tök jó ,hogy te mindenbe beletudsz kötni :)
Bezzeg ha nem írtam volna oda ,akkor meg az lenne a problémád.
Szerintem én eléggé kulturáltan fogalmaztam ,ezért elvárom én is azt Tölled ,hogy kultúráltan fejezd ki a nemtetszésedet az én véleményem iránt. Én sem sgídtalak téged ,ezért nem értem ,hogy te mért szídsz engem úgy ,hogy nem is ismersz. :)
Na ,de mind1 ,nem szeretnék veszekedni senkivel ,de ha még problémád van velem ,akkor kérlek írj privátban és ott beszéljük meg NORMÁLISAN.
Legyen mindenkinek szép napja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!