Hogy tudnék 17 évesen barátokat szerezni?
Az osztálytársaimmal teljesen nem jövök ki és néha nagyon egyedül érzem magam.
Hogy tudnék barátkozni?
Tinder mindenre jó, és persze a többi ismerkedős oldal is csak ez a legfelkapottabb, meg szerintem a legkezelhetobb.
Hogy nagyon mondern vonalon haladjak tovabb, Instan is konnyen lehet.
Reagalsz sztorikra, irsz a neked szimpatikus embereknek
Nagyon sok lehetőséged van. :D
Nem baj az ,ha az osztályodból nemtaláltad meg senkivel sem a közös hangot ,akár évfolyamtársakkal ,vagy pedig felsőbbévesekkel is barátkozhatsz.
Facebook-on nagyon sok csoport/oldal van ,a Te érdeklődési körödnek megfelelőbe lépj be és kezd el like-olgatni a posztakat és hozzászólni eggyes témákhoz. Így nagyon könnyen szerezhetsz magadnak olyan barátokat ,akiknek a Tiédhez hasonló az érdeklődésikörük. (Csak az a lényeg ,hogy légy aktív)
Egyes játékokkal is tudsz barátokat szerezni. Például:LoL, Cod, stb...
Sorbanállásnál is lehet barátkozni (bár mondjuk a korona miatt most pont nem)
Velem már sokszor volt olyan ,hogy sorban álltam 1 jegyért ,vagy valamiért és nagyon sokat kellett várni és elkezdtem beszélgetni valakivel. (Bár ez inkább akkor működik ,amikor több nsgyobb társaság várakozik)
Strandon ,parkban ,de akár a vonaton is tudsz ismerkedni. (Volt olyan ,amikor 2 órát késett a vonatom ,az állomáson álltam és halkan megjegyeztem ,hogy nagyon jó ,hogy már megint ennyit késik a vonat ,és erre valaki elkezdett velem beszélgetni ,és tök jól elvoltunk ezalatt az idő alatt)
Bulikban/fesztiválokon is lehet ismerkedni ,de ez a korona miatt megint kilőve
De akár itt gyakorin is próbálkozhatsz
Remélem hamar találsz majd barátokat.
Sok sikert ! :)
szia esetleg barizhatnánk
17 leszek 4 nap mulva és lány vagyok xd
ja és privátban irjál légyszi
Én is szivesen ismerkedem veled! 😊
/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!