Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet tudósokkal/kutatókka...

Hol lehet tudósokkal/kutatókkal/más magas végzettségűekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos én még nem vagyok az, de annyira lenyűgöznek az ilyen emberek, hogy csak ámulok. Valahogy úgy érzem, hogy ezeket az embereket jobban kedvelem. Persze tudom, hogy ők sem egy homogén réteg, van köztük jófej, de van köztük elviselhetetlen alak is. Ismerkedés alatt inkább barátkozást értek, nem szerelmi értelemre gondoltam, ahhoz túl fiatal vagyok. :)

2020. jún. 25. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Kérdező, egyáltalán milyen tudományág érdekel...?

Nagyon nem mindegy, hogy pl. kutatóvegyész szeretnél lenni, netán biológus - vagy pedig szociológus, vagy nyelvész...

2020. jún. 26. 10:54
 12/21 Gymnospermatophyta válasza:
Jaja, az is fontos. Viszont egy egyetemen van mindenféle. :D
2020. jún. 26. 15:39
 13/21 anonim válasza:
De ahhoz be kéne jutni egy egyetemre...
2020. jún. 26. 16:05
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi ezt a múzeumos ötletet is. :) Nem baj, ha nem ingyenes, ha nincs horror áron, akkor nem számít, más múzeum sem ingyenes.

FB-m nincs, régen volt, de nagyon nem vágyom oda vissza. De a másik két ötletet észben tartom. :)

2020. jún. 26. 16:10
 15/21 A kérdező kommentje:
11: Bármelyik. Nem hiszem, hogy valaha bármit is kutatni fogok, mert nagyon elcsesz.em a tanulmányaimat. Csak úgy érdekel, mint egy átlagembert. :)
2020. jún. 26. 16:11
 16/21 anonim válasza:

De akkor mi a célod a kutatókkal?

Ha nem akarod elárulni, hogy mit csesztél el, hát ne tedd...

De egy érettségit bármikor újra lehet csinálni, és kijavítani a csorbát.

Amúgy ha természettudományos érdeklődésű vagy, még simán lehetsz mondjuk egy kutatólaborban laborasszisztens...

2020. jún. 26. 16:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Csak barátkozás, beszélgetés. Semmi több, csak úgy csodálom az ilyen embereket. :)

De elárulom, nem titok: Leginkább az érettségit csesztem el. Egyáltalán nem tudok számolni, a matek kettes is tanári segítséggel lett meg. A magyart, törit meg merném csinálni még egyszer, a matekon megbuknék.

Nemsoká vállakozó leszek, úgyhogy nem leszek laborasszisztens, engem csak annyira érdekel ez a téma, mint bármelyik átlagembert. Karriert nem tudnék csinálni belőle, ahhoz azért kicsit okosabbnak és tanultabbnak kéne legyek. :)

2020. jún. 26. 16:19
 18/21 anonim válasza:
Azért az a tény, hogy valaki 25 évesen retteg egy kapcsolattól, től fiatalnak tartja magát ahhoz, amin mások már egy évtizede átestek, és a kielégülés neki más bámulását jelenti... bocs, de ez eléggé abszurd. Én inkább egy kevésbé frusztrált, és sokkal lazább nővel ismerkednék. A hozzáállásod rémesen merev és passzív.
2020. jún. 26. 18:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó, mert egyrészt nem is ilyen értelemben értettem az ismerkedést, másrészt rohadtul távol vagyok a 25-től. Én sem ismerkednék veled. És nem, nem mindenki esett át 15 évesen egy párkapcsolaton. Különbözőek vagyunk, ha valaki ezt nem látja, nekem az a túl merev, beszűkült látásmód az ismerkedéshez.
2020. jún. 26. 19:03
 20/21 anonim válasza:

17/: csak kíváncsiságból kérdem, mert van a családban is egy sikertelen érettségiző...

Milyen vállalkozást lehet indítani szakma, végzettség nélkül?

2020. jún. 26. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!