Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kamu barátok? Vagy nem tudom...

Balu448 kérdése:

Kamu barátok? Vagy nem tudom...

Figyelt kérdés
Van pár barátom, számszerint 2 nagyon jóban voltam mind kettejük kel mindig ha baj volt akar miről is volt szó mindig ott voltam ha kellett most volt nemrég az egyikük szülinapja ez előtt is nagyon joba voltam velük de nem voltunk “csapatban” sokat. Most viszont a szülinap után elmondtak hogy ők is olyanok voltak mint én hogy mindig “autoinvite”olódtak egy “csapatba” (nem tudom másképp megfogalmazni) és mondtak hogy fognak hívni de nem mindig és ezt megértettem gondolván azt hogy változni fog. Ma viszont történt egy dolog ami kicsit kérdőre vont engem hogy 1 nappal ezelőtt beszéltem az egyikükkel és kérdeztem ha ma felhívhatom. Igent mondott. Fel hívtam, ők már kint voltak és mondta hogy majd később menjek és felhív, na hát abból nem lett semmi de közben írtam a másik haveromnak is és kérdeztem hogy mehetek ki veletek és mondta hogy nem egész késői válasszal, ők viszont egész sűrűn vagyis minden nap reggeltől estig kint vannak egymással beszélgetnek amit ilyenkor szokás. Nem tudom hogy most mit gondoljak kamu barátok vagy sem vagy kell egy kis idő nem értem. Nagyon várom a válaszokat előre is köszönöm.

2020. jún. 23. 20:16
 1/2 anonim válasza:
Hanyagold oket szerintem valami gaz van a palikkal
2020. jún. 23. 20:58
 2/2 anonim válasza:
Drogosok menekülj tőlük
2020. jún. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!