Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedés kicsit másképp?

Ismerkedés kicsit másképp?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne kedvetek kicsit nyomozós hangulatban ismerkedni velem?

Arra gondoltam, hogy ne legyen unalmas az ismerkedés kicsit más szemszögből közelítenénk meg a dolgokat, így átugornánk az unalmas kérdéseket amik el szoktak hangzani.

Pontosan úgy szeretném ezt kivitelezni, hogy mindketten választunk két olyan dolgot, ami érdekel egy ismeretlenben. Legyen az kor, lakhely, mit tanul, hobbi stb ha kiválasztottuk és megbeszéltük, akkor ezt a 4 dolgot fogjuk elsősorban kideríteni a másikról, de úgy hogy nem kérdezhetünk rá a másiknál.

Nyílván úgy kell beszélgetni hogy minnél nehezebb legyen kitalálnia a másiknak a dolgokat, de nem szabad hazudni.

Például vegyük a nemet. Ha megkérem, hogy kikkel szoktál kimozdulni otthonról, és te ki szoktál mozdulni, akkor nem mondhatod, hogy nem szoktál, de az se célszerű, ha azt mondod, hogy a barátnőimmel vagy a haverjaimmal, mert akkor elég egyértelművé teszed, hogy melyik nemhez tartozol. Ugyanakkor, ha azt mondod, hogy ismerősökkel vagy barátokkal akkor nem hazudsz és nem is egyértelmű.

A játék célja hogy megismerjük egymást, csak kicsit izgalmasabb módon. Ehhez viszont olyan embert vagy embereket keresek akik szívesen mesélnek, írnak és érdekli őket az ismerkedés. Ez a "játék" elég nehéz ha tő mondatokban válaszolsz és nem is kérdezel semmit.

Röviden ennyit.

Ha valakit érdekel, írjon rám privibe és megbeszéljük pontosabban, hogy képzelem az egészet.

2020. jún. 23. 07:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ez nagyon érdekesnek hangzik. Kár, hogy nem vagyok jó beszélgetésben. :(
2020. jún. 23. 07:33
 2/13 anonim válasza:
Miért ne?Próba cseresznya :D
2020. jún. 23. 08:00
 3/13 anonim válasza:
Ezzel egyetlen baj van... ha én rád írok privátban azonnal megtudod a nevemet, és a nememet is... pedig nagyon érdekelne a dolog 😃
2020. jún. 23. 08:03
 4/13 anonim válasza:
Na tippelj,ki vagyok én?
2020. jún. 23. 08:24
 5/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, írj nyugodtan! :D
2020. jún. 23. 09:47
 6/13 anonim válasza:
És írásban menne a beszélgetés vagy szóban?
2020. jún. 23. 10:06
 7/13 anonim válasza:
Ha gondolod írj... 🙂
2020. jún. 23. 11:02
 8/13 anonim válasza:
Engem erdekelne a dolog
2020. jún. 23. 11:44
 9/13 anonim válasza:
Én szívesen!:) 19 éves vagyok, nagyjából hasonló korúakkal benne lennék.
2020. jún. 23. 12:56
 10/13 A kérdező kommentje:

Én csináltam egy másik fiókot, ahova random nevet írtam, így nehezebb. De elég sok dolgot ki lehet találni kérdést, nem kell leragadni hogy fiú vagy vagy lány. Ez is csap egy opció :)

Irásban megy a beszélgetés. Aki meg nem jó a beszélgetésben annak is megér egy próbát legalább fejlődsz benne :D

2020. jún. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!