Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet barátot szerezni?

Hol lehet barátot szerezni?

Figyelt kérdés
igen, elég hülyén tettem fel ezt a kérdést de a legjobb barátnőm és én szeretnénk egy 3as barátságot egy fiúval. Kizárólag csak barátság de pl tudnánk együtt aludni stb és nem szegyelnenk semmit előtte. Van ilyen oldal ahol lehet barátkozni? Vagy ne is remenykedjek?

2020. jún. 21. 17:35
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom van-e külön erre oldal, de itt is biztos sok jelentkező lesz, persze nem állnak meg a barátságnál (bár már az sem amit ti akartok, de még annál is tovább akarnak majd menni).
2020. jún. 21. 17:44
 2/4 anonim válasza:

Jelentkezek es igenis meg tudok allni a baratsagnal :D

F24

2020. jún. 21. 17:46
 3/4 anonim válasza:
Én általában nem feltételezem egy kérdésről sem hogy kamu,de most kivételt kell tennem. Valóban sok jelentkezőre számíthattok,hiszen ki ne akarna egy ilyenben részt venni? :D De aztán csak óvatosan ám :)
2020. jún. 21. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy látszik nincs esélyem :D
2020. jún. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!