Rák csillagjegyük mint szinglik vagytok nehezen tudtok szerezni barátnőd barátot?
En is rak no vagyok, nagyon kozvetlen vagyok egy szintig, kedves baratsagos vagyok sokak mondtak nekem vadidegenkent is hogy olyan jo a kisugarzasom es akar orakig ellennenek mar csak a kozelemben is. Szerintem minden rak jegy hasonlo lehet mert en is ilyesmiket tapasztaltam rak jegyu ismeroseimtol.... valahogy arad belolunk a jo....:)))
Nem vagyok felenk, szerintem sokan ossze is keverik azt azzal hogy ha valaki produkalja magat mint az hogy ha nem muszaj nem szolok bele csak azert hogy hallattassam a hangom. Pedig oroszlan az aszcendensem, szeretek hulyulni es sok jopofasagban benne vagyok...
Viszont csak arra melto emberekkel tartom a kapcsolatot azokkal mely es egyaltalan nem felszines. Az ilyesfajta kapcsolatokra meg udvariassagbol sem tudom magamra eroltetni a jopofaskodast mert sajnos elobb utobb arrogans leszek a szavaimmal...:)
Rakkent rakokkal szinten nagyon konnyen ismerkedtem es nagyon konnyen szavak nelkul is egymasra hangolodtunk szinte!
De sokan ezt nem ertik meg hogyan is zajlik ez bennunk...:)
Pl nekem egy ikrek zsizsegese az irritalo...... de ezzel ne ertesetek felre nem utalom az ikreket.....!!:))
Na, akkor a normalis valasz.
A Rak egy feminin archetipus, uralkodo egiteste a Hold, tehat az anya.
Azok a ferfiak, akiknek a szuletesi kepleteben a Rak es a lunar archetipus a meghatarozo, azok igen, nehezen talalnak part. Tobbnyire a friendzone-ba teszik oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!