Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ez a szitu mindig így lesz?

Bibli70 kérdése:

Ez a szitu mindig így lesz?

Figyelt kérdés

Egy összetett dolog fogalmazódott meg bennem egy általános élethelyzetről.

Namost ez az lenne amikor egy fiú meg egy lány találkozik.

Nem fogok hazudni, az esetben én leszek az enyhén pufi srác.

Szóval azt nem értem, hogy lehetek én akármennyire humoros, beszélgetés aranyos...bármi, ha egyszer nem nézek ki elég patikán, akkor parkolópálya?

Tapasztalatok kellenének, ki hogy látja.

2020. jún. 20. 22:26
 1/6 anonim válasza:
Neked mit takar az, hogy enyhén pufi? :D
2020. jún. 20. 22:38
 2/6 anonim válasza:
Ahelyett, hogy itt panaszkodsz, ehetnél kevesebbet.
2020. jún. 20. 23:11
 3/6 anonim válasza:
Van egy réteg alányok közt is,akik biztos a "pufibb" fiúkat szeretik,vagy nem igazán érdekli őket a külsőség. De valóban, a legtöbb lány jobban szereti a sportosabb,esetleg vékonyabb alkatú fiúkat. Vagy keress olyan lányt,aki elfogad és szeret így,vagy tegyél érte,hogy változzon a testalkatod.
2020. jún. 20. 23:25
 4/6 anonim válasza:

3 uncsitesómból 2-nek olyan hasa van mintha terhesek lennének. Mégis olyan fullos csajokat szedtek össze tinédzser éveik alatt, hogy én csak pislogtam.

Meg kell találni azokat, akik vevők rád.

2020. jún. 21. 00:26
 5/6 anonim válasza:

Ahogy a 4-es írja. Meg kell találni a felvevőkört, nem minden csajnak a sajtreszelő has jön be.

Az enyhén pufi mit takar? Csak mert elég sokan vannak testkép zavarban, vagy értékelik túl magukat, és az enyhén sok esetben inkább nagyon. Ezt felsőtest kép nélkül nem tudjuk megmondani.

2020. jún. 21. 05:31
 6/6 anonim válasza:
Nekem mindig az enyhén pufibb de magas srácok jöttek be, de általában ott bukik hogy nincs némelyiknek önbizalma és lehet vicces, aranyos a srác, ha nem lép fel mint férfi vagy partner akkor barátként nem látok bele többet.
2020. jún. 21. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!