Emberek szívfájdalmakkal és gondokkal! Rámírnátok?
Pontosan. Látom, hogy azért tudsz te ha akarsz, meg tudod azt amit tudsz. :D
Egyébként sokszor a miérteket se kell megértened, mert lehet átvetted valakitől és nem is a te problémád(sokan csináljuk ezt.)
A lényeg hogy élvezd ha akarod a trauma,drámát de tudd és tudatos légy magadra közben hogy ne szippantson be másnak a baja, miközben segítesz neki mert az energiát vesz el tőled aztán csodálkozol hogy rosszabbul vagy mint voltál "empátia" címkével átvett dolgok miatt, az meg megint nem tisztelet önmagaddal szemben. :) 6#8#-as voltam.
Az ilyen kérdéseknél először mindig felcsillan a szemem, és már nyomnék a privátra. De aztán rájövök, hogy bár tényleg tömegesen nyomja a lelkem mindenféle jelenlegi probléma, régi sérelmek, plusz minden egyéb, igazából nagyrészt a helyén tudom őket kezelni. Tudom, hogy mi mi miatt történt és, hogy hogyan kellene hozzáállnom a dolgokhoz azért, hogy jobb legyen, szóval valószínűleg az ilyen segítő szándékú emberek is csak ugyanazt tudnák elmondani, amit én is érzek.
Akkor tehát van értelme? :D
a "vérprofi" vagyok. (Nem vagyok az.)
Ez a lényege kedves "anyuka" barátnő" mivel te is tudod a választ, csak a megfelelő kérdéseket kell feltenned magadnak. Aztán lehet oda lyukadsz ki, hogy nincs is szükséged arra hogy másokat pátyolgass, csak hiányzik az életedből a lendület és csinálhatsz valami milliószor jobb dolgot is, mint másnak a baját hallgasd. De mondom, nincs ezzel semmi gond, én is tudnék neked panaszkodni, de a legtöbb panaszomat tudom hogy megtudom oldani, tudom hogy nem valós csak jól esne kimondani, de mivel tudom hogy én vagyok a kulcs, így nem választom ezt mert azzal beragadnék a sztoriba amit mesélek magamnak is hogy problémám van, közbe meg nincs semmi problémám csak a sztori amihez ragaszkodok. :D
Juuuj de jól leírtad neki. Igen. A múlt irányítja a jelenbeli választásaink ha az nincs feldolgozva, nincs elismerve hogy már választottál valami mást így addig a hatása alatt élsz.
Ettől függetlenül jó kipanaszkodni magad néha valakinek, mert emberek vagyunk. :D Tetszik a gondolkodásod. A "vérprofi" voltam megint.
Van gógyid 17 évesen!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!