Akire 6 éven keresztül azt hittem, vajon tényleg a legjobb barátom?
Szerintem csak neked fontos, foleg hogy nem igazan keresi a tarsasagod
Nagyon hasonlo szituacioban voltam, en mindent megtettem a szemelyert o kevesbe
Es inkabb megszakitottam vele a kapcsolatot
Es igy jobban is erzem magam😅
2.nak:
"A párkapcsolatok sokszor arra ösztönzik az embereket, hogy kicsit "hanyagolják" a barátokat, haverokat, . ."
De a kérdező írta, hogy írta a "legjobb" barátja, találkozgat más barátaival
Amúgy.. szerintem csak neked ennyire fontos, ő egyszerűen ír ha írsz neki aztán annyi.. talán ismerősként tekint rád szerintem
Egyértelmű hogy neki nem te vagy a legjobb barátja, de ebből sajnos úgy tűnik hogy még minimum szinten (ami a barátsághoz kellene) sem vagy neki fontos.
Benne lehet persze az is hogy ő más típusú ember, sokkal jobban preferálja a laza kapcsolatokat. Ahol nincs felelősség, nem kell tartani a kontaktot, ha 1 évig nem beszélnek, de gondol egyet és akar találkozni, akkor simán benne vannak és nincs harag. Könnyen haverkodik, ismer meg új embereket, nem érzi szükségét annak hogy régieket ápoljon, vagy legalábbis olyan szinten mint te.
Te jobban kötődsz egy emberhez, nagyobb igényed van a mélyebb kapcsolatra, magyarul úgy tűnik eléggé mások vagytok. Próbálj te is barátkozni másokkal, akit pedig most a legjobb barátodnak tartasz, gondolj rá úgy hogy csak egy jó ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!