Mennyire fogja elrontani ez a kérdéskategória az oldal közösségét?
Régebben egy-egy kérdésre való válaszolás után a kérdezővel privátban simán tovább lehetett fűzni a beszélgetést, és kicsit jobban is meg lehetett ismerni a másikat. Bár barátaim nem lettek még az oldalról, de elég sok jó tapasztalatot szereztem hosszabb-rövidebb üzenetváltások során. Egy ideje viszont a nem csak azok passzívok, akiknek én írok, de azok is akik rámírnak hogy segítséget kérjenek.
Engem ez egy picikét zavar, és ez inkább tűnik bűnbak keresésnek, de szerintem ez a kérdéskategória eléggé tehet róla. Hisz most hamar elterjed a híre, hogy van egy olyan ismerkedős oldal, ahol névtelenül lehet ismerkedni, és még hasznos is tud lenni...
Ti hogy vagytok ezzel?
6
Azért tűnik el nyomtalanul az illető, mert ebben a virtuális világban az emberek már leszarják a másikat körülbelül, ezért arra sem veszik a fáradtságot hogy elbúcsúzzanak, tulajdonképpen belefáradnak, mert tudják hogy úgyis jön a következő beszélgetőpartner, mert manapság csak az egyéni szükségletek számítanak, kielégítették a szociális szükségletüket és szépen továbbállnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!