Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mennyire fogja elrontani ez a...

Mennyire fogja elrontani ez a kérdéskategória az oldal közösségét?

Figyelt kérdés

Régebben egy-egy kérdésre való válaszolás után a kérdezővel privátban simán tovább lehetett fűzni a beszélgetést, és kicsit jobban is meg lehetett ismerni a másikat. Bár barátaim nem lettek még az oldalról, de elég sok jó tapasztalatot szereztem hosszabb-rövidebb üzenetváltások során. Egy ideje viszont a nem csak azok passzívok, akiknek én írok, de azok is akik rámírnak hogy segítséget kérjenek.

Engem ez egy picikét zavar, és ez inkább tűnik bűnbak keresésnek, de szerintem ez a kérdéskategória eléggé tehet róla. Hisz most hamar elterjed a híre, hogy van egy olyan ismerkedős oldal, ahol névtelenül lehet ismerkedni, és még hasznos is tud lenni...

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. máj. 20. 02:57
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szerintem ez a rész nem feltétlen tehet róla

Mindig is volt ilyen, maximum szerencsés voltál, hogy inkább aktívak voltak akik írtak

2020. máj. 20. 03:19
 2/12 anonim válasza:

Miért rontaná el?

Ez az oldal (is!) az azonos érdeklődésűek gyülekező helye.

Aki innen rád ír, azért teszi, mert ezen az oldalon talált meg.

2020. máj. 20. 05:32
 3/12 anonim válasza:
a kettő között semmi összefüggés nincs.
2020. máj. 20. 05:58
 4/12 anonim válasza:

Szerintem sem a kategóriában kell keresni a hibát :)

Szerencse, hogy kit fogsz ki

2020. máj. 20. 06:12
 5/12 anonim válasza:
Eme kategória miatt, max. több a modik dolga, de lehet, hogy azért csinálták inkább, hogy a többi kategória ne legyen tele szórva ismerkedős kérdésekkel, hanem csak oda valókkal.
2020. máj. 20. 07:37
 6/12 anonim válasza:
Ennél jobban elrontani a közösséget már szerintem semmi sem tudja. Én egy jó ideje fenn vagyok, de azelőtt is belefutottam sok hülyébe, vagy éppen olyanba, akivel jól elbeszélgettünk, aztán nyomtalanul eltűnt az egyik napról a másikra, bármiféle racionális ok nélkül. Szóval nem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne az új kategória miatt a helyzet.
2020. máj. 20. 08:28
 7/12 anonim válasza:

amúgy milyen közösségről beszéltek ti?😅

én is régóta fent vagyok az oldalon, de nem vettem észre, hogy különösebb közösséget alkotnának az itt levők.

2020. máj. 20. 09:12
 8/12 anonim válasza:
#6 Adom. Dizájnváltás előtt ugyanúgy eltűntek az emberek beszélgetés közben. Most is. Semmi nem változott ami az embereket illeti.
2020. máj. 20. 10:43
 9/12 anonim válasza:
Elsőre így értelmetlen volt megindítani...
2020. máj. 20. 12:51
 10/12 anonim válasza:

Tehát te ez alatt az 1 hét alatt, mióta az új kategória megjelent, gyökeres változásokat tapasztalsz a tagok viselkedésében.

Cseppet sem baj, hogy sokan még észre sem vették ezt a kategóriát, és ha lesz bármilyen hatása, akkor az nem 2-3 nap alatt fog megjelenni. :D

Tudod, ha valaki vevő rá, hogy egy adott szakmai témában személyesen elbeszélgess vele, akkor azután is vevő lesz rá, hogy létrehoztak egy "ismerkedés" kategóriát.

Ellenben így legalább lesz egy dedikált hely, ahol az emberek ismerkedhetnek, és nem három másik témakört szemetelnek teli burkolt társkereső kérdésekkel.

Arról nem is beszélve, hogy sokan nem privát társalkodás miatt regisztráltak, hanem azért, hogy a kérdésükre választ kapjanak, vagy hogy másoknak a válaszaikkal segítsenek. Ezzel egyáltalán nem mondom azt, hogy probléma lenne azzal, ha valaki ismerkedni, beszélgetni szeretne - nem leszek álszent, én is szereztem innen barátokat -, de sokkal kulturáltabb, ha van egy erre kijelölt kategória, és nem landol a postaládámban minden egyes válasz után három random ismerkedő levél.

2020. máj. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!