Hogy lehet egy már összeszokott internetes, zárt közösségbe bekerülni?
Figyelt kérdés
Jelen esetben most a chat pont hu-ról van szó. Annyira nem befogadók ott az emberek. Csak egymással beszélgetnek. Nekem meg fogalmam sincs arról, hogy épp miről van szó. Persze vannak nagyon alpári alakok, de jófejek is, ám tudom, hogy ez csak egy chates oldal, és ahogy elnéztem a regisztrációkat van aki több mint tíz éve regisztrált ott, és több száz napot töltött a chat-en. Mitől tudtak így fáfüggeni, és hogyan kezdték? Mennyi idő, míg valakit befogadnak? Nem akarok mindenáron a "keménymaghoz" tartozni, csak érdekel, hogy működik ez a dolog. Valakinek esetleg volt már hasonló próbálkozása ott, vagy másutt?2020. máj. 19. 01:43
1/3 anonim válasza:
Nem ismertem ezt az oldalt, de megnéztem. Részlet a főoldalról:
"Életre szóló barátságokat kötnél vagy csak új emberekkel ismerkednél? A ().hu több mint 1,5 millió felhasználója közt biztosan rátalálsz arra, akit keresel. "
Ez alapján én nem értem, hogy másfél millió ember milyen szempontok alapján alkotna "zárt közösséget". Úgy látom, nyitott a regisztráció, naponta regelnek ugyanolyan ismeretlen emberek mint te, majd velük megismerkedsz. (Ez itt, a gyk-n sincs máshogy. Vannak régi és új felhasználók.)
De ha nagyon nem akaródzik, akkor próbálkozz más oldalon, nem az egyetlen ilyen célú weboldal.
2020. máj. 19. 02:28
2/3 Thomasblr válasza:
En ajanlom a xat.com-ot erre a celra, itt mindenki nyitottabb es elfogadobb.
2020. máj. 19. 02:50
3/3 anonim válasza:
chat.hu-n mindenki csak egymást szekálja én inkább a demonic.hu-t ajánlanám helyette.
2020. máj. 28. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!