Van aki talált magának az oldalon igaz barátot?
De ha valakivel áttérünk facebookra, elmeséli az egész életét, ed csak hirtelen eltünk ed töröl mindenhonnan, és ez nem az első eset:D
Miért van e? 😀
Az sem garancia semmire. Nálunk azzal történt meg,akivel 7 évig barátok voltunk,azalatt elég sokmindent megosztottunk,mégis ez lett.
Kényelemből,igazából nem nagyon van más oka :D
Na,a harmadik 7-es :D
Olvastam valakit még,akinél szintén 7 évnél szakadt meg szó nélkül. Ennyi a kapacitás,vagy mi lehet? :D
Persze,csak 7 év után szarabbul fog esni. Pár napos után jobb esetben csak vállat vonsz,hogy mi a franc volt ez,de hamarabb túl vagy rajta. Én legalábbis pár napos ismertségen nem szoktam napokig agyalni.
De a 7 év egyetlen árva veszekedés nélkül,magyarázat nélkül,és akkor találd ki,hogy ennyire elrontottál valamit egy olyan embernél,akit sosem lehetett megsérteni,vagy szimplán megunt és annyira se méltatott,hogy elköszönjön,vagy esetleg külső befolyás (féltékeny partner fiú-lány barátságoknál ugye,ez nálunk is megvolt)...na ez neccesebb,1 éve hagyott faképnél,de még mindig eszembe jut,hogy vajon mi volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!