Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van aki talált magának az...

Van aki talált magának az oldalon igaz barátot?

Figyelt kérdés

2020. máj. 18. 10:21
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Eddig még nem. Volt pár ember,akivel átmentünk másik platformra és ott halt el,volt,akikkel itt egyik pillanatról a másikra,pedig marha jónak indult.
2020. máj. 18. 20:13
 12/31 anonim válasza:
nem értem ezeket a hirtelen eltünéseket
2020. máj. 18. 20:16
 13/31 anonim válasza:
Egyszerűbb,mint korrekten lezárni annyival,hogy: "figyelj,nem találom veled a közös hangot,szerintem ne erőltessük". De ha a hirtelen eltűnéstől tart az ember,akkor sehol se barátkozzon,mert ez nem csak az itteni kapcsolatoknál fordul elő.
2020. máj. 18. 21:18
 14/31 anonim válasza:

De ha valakivel áttérünk facebookra, elmeséli az egész életét, ed csak hirtelen eltünk ed töröl mindenhonnan, és ez nem az első eset:D

Miért van e? 😀

2020. máj. 18. 21:26
 15/31 anonim válasza:

Az sem garancia semmire. Nálunk azzal történt meg,akivel 7 évig barátok voltunk,azalatt elég sokmindent megosztottunk,mégis ez lett.

Kényelemből,igazából nem nagyon van más oka :D

2020. máj. 18. 22:28
 16/31 anonim válasza:
Én is igy jártam, 7 év után, egyszer csak pák😀
2020. máj. 18. 22:30
 17/31 anonim válasza:

Na,a harmadik 7-es :D

Olvastam valakit még,akinél szintén 7 évnél szakadt meg szó nélkül. Ennyi a kapacitás,vagy mi lehet? :D

2020. máj. 18. 22:36
 18/31 anonim válasza:
Nem tudom de érdekes:D 7 év barátság, és hirtelen pá-pá
2020. máj. 18. 22:38
 19/31 anonim válasza:
Azért a 7 év még hagyján, az teljesen normális, hogy ennyi idő alatt teljesen kiismered a másikat és/vagy megunod, általában az ember kb 8 évente cseréli a barátait. De amikor 3 nap után mikor még látod, hogy rengeteg lehetőség lenne benne, és pák eltűnik...
2020. máj. 18. 22:39
 20/31 anonim válasza:

Persze,csak 7 év után szarabbul fog esni. Pár napos után jobb esetben csak vállat vonsz,hogy mi a franc volt ez,de hamarabb túl vagy rajta. Én legalábbis pár napos ismertségen nem szoktam napokig agyalni.

De a 7 év egyetlen árva veszekedés nélkül,magyarázat nélkül,és akkor találd ki,hogy ennyire elrontottál valamit egy olyan embernél,akit sosem lehetett megsérteni,vagy szimplán megunt és annyira se méltatott,hogy elköszönjön,vagy esetleg külső befolyás (féltékeny partner fiú-lány barátságoknál ugye,ez nálunk is megvolt)...na ez neccesebb,1 éve hagyott faképnél,de még mindig eszembe jut,hogy vajon mi volt az oka.

2020. máj. 18. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!