Van itt olyan, aki ezen az oldalon talált magának legjobb barátot? Vagy csak egy olyat, akivel minden nap tud beszélgetni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 20:47
1/15 anonim válasza:
általában megbeszéljük egy hónap alatt a dolgokat..de igen van kb 5-6 akivel jó beszélgetni
2/15 anonim válasza:
Én már találtam egyszer, csak aztán otthagyott. :(
3/15 anonim válasza:
Igen, volt akivel több mint egy évig, majd minden nap beszélgettünk. Már majdnem, mint családtagok lennénk.
Viszont, nem egyszerű ilyet találni.
4/15 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém egy nálam egy évvel fiatalabb fiúhoz. Több, mint 2 éve ismerkedtünk meg és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Igaz, nem napi szinten írunk egymásnak, mégis egy nagyszerű barátra leltem a személyében. :) 17/L
5/15 anonim válasza:
Van egy akivel par naponta szoktam beszélgetni...de igazából a beszélgetések 90%a semmiről se szól...
17/L
6/15 anonim válasza:
Sajnos nem, mindig elszúrok valamit... Max 10 levélváltás után vége, rendszeresen.
7/15 anonim válasza:
Két nagyon jó barátot találtam, velük évek óta tartjuk a kapcsolatot.
Emellett van több olyan valaki, akiven jóban vagyunk, de föleg nem személyes jellegü a beszélgetés, hanem egy-egy szakterület - ezekböl idövel lehet barátság, majd kiderül.
8/15 anonim válasza:
Egyszer-kétszer beszélgettem én is itt, de egy idő után abbamaradtak a levelezések. Ez van
9/15 anonim válasza:
Én máig sem értem, hogy, de nekem sikerült egy olyan barátot találnom itt, akivel már 5 éve(!) jóban vagyok, és többször találkoztunk is azóta (bár azt annyira nem rendszeresen). A legjobb barátnőm után kb. ő konkrétan az, akinek a legtöbbet elmeséltem magamról, és akivel a legtöbb témában el tudunk beszélgetni. Szóval furcsa, de vannak ilyen csodák :)
10/15 anonim válasza:
Igeeeen! Naponta beszélünk, nem olyan régota igaz, de annyira nyitott vagyok azóta, hogy vele beszélek! Fantasztikus életet vitt a mindennapjaimba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!