Partnert keresek , kemény edzéshez vállalnád?
Mindennap kondizunk 3-4 órát, és otthon aztán átbeszéljük szépen.
Csak akkor írj ha van legalább 10-15 év edzésmúltad(elmúltál 30 minimum ) és tudod is igazolni.
iylen gyakorlatokban gondolkodj.
pisztoly 40-60 kilóval mind2 lábra
ketlebell swing mindkét kézzel , egy 40-es és egy 20-as ketlebellel 5-6 os szériákban
törkfelállás, fekvenyomás, guggolás 250+ egykezeshúzódzkodás lábnehezékkel, jandafelülések súlyokal nehezítve
40-60 kilóval szériáztok egy lábra?
Nekem meg elkezdett rinyálni a tesitanár, hogy ne guggoljak egylábbal, mert szétcseszem a térdem. Akkoriban 31,5 kg volt a 3RM-em, kár, hogy négy éve abbahagytam mostanra én is elég bika lehetnék.
Egyébként toljátok fel youtubera, kemények vagytok. Raw is csak 64-el guggolt 2015 körül, pedig aztán benne volt(van) cucc.
Az egylábas guggolást végzem 60 kilóval. guggolni 270-nel szoktam.
de írtam is olyan írjon akinek komoly múltja van az egylábas guggolás jó gyakorlat de fokozatosan kell felvezetni és később lehet rajta nehezíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!