Nem látom értelmét egy kalap alá venni "a motorosokat". Ha az volnék, engem zavarna egy ilyen túlzott általánisítás.
Van egy csoport, a 'Szelíd motorosok a zaklatás ellen' - nekik maximális elismerésem, őket szeretem.
A V - Motorock -ot (at?) is.
De csak amiatt, mert motorod van, nem dobnám le a bugyim, az 1000%.
Akkor én most
A: szeretem a motorosokat
B: nem szeretem a motorosokat
C: tökmindwgy. a motorosok úgysem szeretnek, mert túl bonyolult vagyok.(?)
Azért tényleg nem illik egy kalap alá venni, azokat a "faszagyerekeket" akik csajozási céllal vesznek kezdésnek 1000 köbcentis gyorsasági motort, majd pólóban, rövidnadrágban és papucsban (meg egy bukósisakban a KRESZ miatt) húzzák neki 200-zal mindenhol, egykerekeznek közben, meg bőgetik a gépet a városban, ezzel felhívva magukra a figyelmet. Elég szélsőséges példa volt ez, de sok ilyen van sajnos. És ott van a másik csoport a normális motorosok. Akik normálisan közlekednek, rászánják a pénzt a megfelelő védőfelszerelésre, esetleg vezetéstechnikai tréningekre mennek. Sajnos vannak helyzetek, amikor ez mind felesleges, mert jön egy olyan autós aki mondjuk épp Instagram posztokat görget, és elüti. De hát ez mindig is benne volt és benne lesz a pakliban. A gyakori meg nem a motoros közösségéről híres, szóval várható volt ez a sok lehurrogás.
20/L
Ja, meg a kulturált privik:
LLodithool
@szt
Az üzenet:
F@@sz!
Cigány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!