Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés, műszeres befejezéssel...

Vetélés, műszeres befejezéssel. Kell aggódni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnapelőtt műszeres befejezésen estem túl,mert a vetélés beindult itthon.Azonnal kórházba küldött, még aznap megcsinálták a műtétet. A doktor azt mondta,nincs szükség tagitasra,mert már magától kitagultam (még nem szültem) ez a későbbi terhesseg alkalmával nem fog gondot okozni? Azoknak a válaszát várom ,akik ugyanígy jártak! Köszönöm előre is!

2019. jún. 13. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanígy jártam. Engem azért nem tágítottak,mert akkor már erősen véreztem. Az én dokim is azt mondta,ettől nem lesz semmi baj. További ismeretségi körömben legalább 10 olyan ember van aki így járt, utána lett 2-3 egészséges gyermeke. Ki kell várni az időt aztán lehet újra próbálkozni. Mi is ezt tesszük.
2019. jún. 13. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Oktoberben engem tagitottak is, most 10 hetes vagyok.

Nyugi, legkozelebb biztos tobb szerencsed lesz, ezek rutinmutetek, nagyon keves az esely, hogy valami baj tortenik.

2019. jún. 13. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is pont igy volt.

Viszont eros verzes ellenere, gyogyszerrel tagitottak.

Masodik terhessegem teljesen problemamentes volt,sot, atleptem a terminust vele, de en nem mertem kockaztattni, kivartuk az ajanlott idot (3honap) a probalkozassal.

2019. jún. 13. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
En tavaly ev elejen ugyan igy voltam mint te. Beindult a veteles, nagyon eros verzesem es gorcseim voltak, ezt kovetoen 12 oran belul negcsinaltak a mutetet, nem tagitottak. Most 19+2hetes vagyok es minden rendben. De a mutetem utan 5 honapal volt meg egy kemiaim akkor kitisztultam es nem kellet a beavatkozas.
2019. jún. 13. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Tavaly majusban ugyanez volt velem mint veled.

Oktoberben teherbe estem jelenleg 33 hkm kismama vagyok minden problema nelkul :)

2019. jún. 14. 00:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm,aki megosztotta a történetét. A másik dolog ami aggaszt kissé,hogy sajnos 3evvel ezelőtt is volt egy ilyen műtétem,és olvastam,hogy minden ilyen műtét csökkenti a későbbi terhességek sikerét :( lehet kicsit túl aggódom a dolgokat,de olyan sok rosszat olvasni... Remélem legközelebb jól alakulnak a dolgok,akinek sikerült boldog babavárást kívánok,és problémamentes terhességet :)
2019. jún. 14. 02:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz! :)
2019. jún. 14. 08:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom szepen! Ne aggodj, csak akkor okozhat problemat az ujboli teherbeesesre nezve a beavatkozas, de meg akkor sem biztos hogyha komplikaciok leptek fel a mutet utan. Ossze fog jonni az a baba es nagyon boldog leszel!

Harom veteles es ket kemiai van mogottem es most lassan felidos boldog kismama.

4es voltam

2019. jún. 14. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom... Én is így voltam az első terhességemnél, de utána 3 gyerekem született, nem volt semmi probléma.
2019. jún. 17. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom junius 28. Ugyan igy voltam 11 hetes volt én ia bizok benne minden rendbe lessz alig várom leteljen a 3 hónap
2019. júl. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!