Ez vetélés vagy még nagyon korai terhesség?
A menstruációmnak május 14-én kellett volna megjönnie, előtte egy nappal csináltam tesztet ami halvány pozitív volt. A tesztet megismételtem szombaton ami erősebb pozi lett. Vasarnáp elkezdtem barnázni aztan ma már véreztem de nem ugy, mint amikor menstruálok, nem is görcsöltem.
Elmentem az ügyeletre ott csináltak egy hüvelyi ultrahangot azt mondták vagy kiürült vagy még nagyon korai a terhesség.
Szerintetek van még remény?
Szerintem sajnos kémiai terhesség lehetett, valószínűleg nem fejlődött tovább.
Tudom hogy nagyon nem könnyű most, de próbálkoztatok újra.
Bízok benne hogy hamarosan meglátogat Titeket a gólya! ☺️
szia :) ugyan igy vagyok en is mint te. pon 14.en teszteltem en is halvanyat, azota barnazok verzek de az mar elallt. en szombaton voltam az ugyeleten szzinten nem lattak semmit.. de nekem is erosebb a teszt ma mint akkor.
akkor volt a veteles ha darabos volt a ver. neked olyan volt? nekem nem. sztem meg korai. en utrogestant kell szedjek. 3x2 azota nem is verzek csak barnazoki neha. jovoheten kell visszamenjek ,hogy mi a helyzet.
Figyelj , meg barmi lehet :)
Jövőhéten tud fogadni az orvosom majd akkor remélem többet tudok meg.
Köszönöm a válaszokat egy kicsit megnyugodtam :)
A vérzésemben egyébként volt 1-2 nagyon kicsike ilyen sötétebb nyálkás vér nem mondanam darabosnak de megijjesztett:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!