Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kinek hogyan sikerült hosszas...

Kinek hogyan sikerült hosszas próbálkozás után teherbe esni?

Figyelt kérdés
Október óta dolgozunk a baba projekten. Azóta volt egy vetélésem és számos sikertelen próbálkozásunk. Az elején teljesen boldogan fogtunk a dologbq, gondolom azért is sikerült elsőre teherbe esnem, de most érzem, hogy egyre jobban rágörcsölök a dologra. Már hőmérőztem, néztem a méhszájam, ovu teszteket használtam, de most eldöntöttem, hogy elég. Ismét spontán szeretnék lenni. Van esetleg valami jó tanács hogy tudom megnyugtatni a lelkem és nyugodtabb maradni? 27/L

2019. máj. 3. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ne gyere ide olvasgatni, ne mélyülj el a témában. De komolyan!
2019. máj. 3. 09:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem is az a szándékom, tényleg. Még csak ma van a nemvártam 2. napja, úgyhogy csak pár jó tanács kell hogyan lehet kiszálni ebből az ördögi körből. De értem amit mondasz és teljesen igazad van.
2019. máj. 3. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk az első baba 5 és fél év után fogant, természetesen. Nem volt baj egyikünkkel sem, épp ezért sem akartunk belenyúlni a dolgokba, úgy voltunk vele, hogy időnk van, a baba pedig jobb, ha maga dönt arról, mikor szeretne jönni, nem jó ezeket a dolgokat erőltetni szerintem. Csodálatos, tünetmentes terhességem volt. 😊 A második gyerkőc a 2. hónapban fogant meg, alig hittük el, ráadásul akkor még aktívan szoptattam. Viszont akkor abszolút nem görcsöltem ezen, hogy vajon összejön-e, hiszen lekötött a meglévő gyerek. Akármennyire is sablon, nekünk tényleg a nem rágörcsölés jött be.
2019. máj. 3. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az kell, hogy az agy ne legyen ráállva.

Tesómék 2 évig próbálkoztak, utána megunta és kitalált ezer más jellegű dolgot. Utazást foglalt le, elkezdett kézműveskedni, 2. hónapban már utána terhes volt.

Mi meg úgy álltunk neki tavaly, hogy lehet még korai mert épp ingatlan vásárlás kellős közepén voltunk, eldöntöttük hogy jó lenne már a baba de még korai, akartuk is nem is, egyetlen egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, most már 4 hónapos a picilány, itt nevetgél most is az ölemben. Szerintem agyban is eldől, nem szabad görcsösen. Kezdj el mással foglalkozni, tervezz nyárra programokat, menj el szórakozni, sportolj stb.

Bármi amit élvezel.

2019. máj. 3. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Fiatalok vagyunk, 7 hónapig betege voltam a teherbeesesnek . E vitamin , folsav, mehpempo , hőmérőzés és tesztelgetés 10dpotol. Az utolsó csalódásom egy nem erősödő pozitív tesztelés volt , késéssel és végül kémia terhesség volt (4napot késett halvány de egyértelmű pozitív teszttel)

Itt feladtam , sőt le is mondtam róla más célokat tűztem ki magam elé. Ra 2 hónapra 5nap késéssel csináltam tesztet,erosebb volt a teszt csik mint a kontroll . Tudom könnyű mondani , de engedd el ezt a dolgot aztán jön majd amikor nem várnád . Nálunk abban a hónapba sikerült amikor távol voltunk egymástól a párommal, alig voltunk együtt és mind a ketten betegek voltunk gyógyszereket szedtünk.

2019. máj. 3. 11:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mit jelent az hogy fiatalok voltatok? Mert én már hallom ketyegni a biológiai órám, attól tartok idős anyuka leszek. De igazatok van. Eldöntöttem, hogy végra megírom a könyvet amit már évek óta tervezgetek. Ha nem is lesz belöle siker, legalább lefogljalja a figyelmem.
2019. máj. 3. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
5os vagyok , 22 éves mikor próbálkoztunk. Hidd el mindenképpen jót tesz ha tereled a figyelmed, mert bele lehet betegedni . Gyertya állastol kezdve mindent próbáltunk, hiába. Már arra pánikoltam hohy valami baj van velem vagy a párommal,de csak az kellett hogy tényleg elengedjem ezt a ragocsolest .
2019. máj. 3. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nekünk sem sikerült a baba, 2016. augusztusa óta próbálkozunk. Szóval a válaszok érdekelnének engem is, bocsi, hogy nem tudok érdemlegeset hozzáfűzni.
2019. máj. 4. 09:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem másik férfivel sikerült, nálad ez nyilván nem opció.
2019. máj. 5. 17:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem, nálam ez nem opció. És a párommal nincs gond, mert 1x sikerült teherbe esnem, de elvetéltem. Azóta már nem megy. De már jó úton haladok afelé, hogy ne gondoljak rá. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
2019. máj. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!