Ha fennáll a missed ab lehetősége, mire számíthatok?
Az utolsó menstruációmból kiindulva 8 hetes lehetek. Elmentem dokihoz, megvizsgált, megnézett mindent, volt UH.
16 mm-es üres petezsák, embrió nincs és a doki azt mondta, hogy lehet nem fejlődik tovább, mármint a terhesség. Van ilyen. Minden esetre visszarendelt 10 nap múlva, de azóta eltelt két nap és elkezdett fájni a hasam, nem olyan erősen, mint a menstruációs görcsök, de azért jól érezhetően, majd barnás folyás is becsatlakozott. Nem sok és ritkán, kb naponta 2-3x. Mit gondoltok, mire számítsak?
Ha esetleg tényleg nem fejlődik tovább, akkor mennyi esély van rá, hogy művileg kell megszakítani és hogy megszűnik természetesen? Nektek mi a tapasztalatotok?
Első a 3 missed ab= 3 műtéti befejezés vetélés miatt.
Kérdező! Szerintem menj be ügyeletre.
2es valaszolo, mielott kinyitod a szad informalodj es ne beszelj hulyeseget!
"Missed abortionról (missed ab) vagyis abbamaradt vetélésről beszélünk, ha az embrió fejlődése leáll, a korábban látott szívműködés megszűnik vagy az előző ultrahangos vizsgálathoz képest nem mutat fejlődést. Missed ab esetében a kismama teljesen tünetmentes is lehet, vérzés, görcs nem jelentkezik minden esetben.
Jellemzően a terhesség 6-10. hete között következik be az embrió elhalása missed ab esetén, az embrió kilökődése akár heteket is késhet."
1es voltam
Köszönöm mindenkinek!
Végül is megműtöttek. Kicsit féltem tőle, de elaltattak és nem éreztem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!