Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha fennáll a missed ab lehetős...

Ha fennáll a missed ab lehetősége, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációmból kiindulva 8 hetes lehetek. Elmentem dokihoz, megvizsgált, megnézett mindent, volt UH.

16 mm-es üres petezsák, embrió nincs és a doki azt mondta, hogy lehet nem fejlődik tovább, mármint a terhesség. Van ilyen. Minden esetre visszarendelt 10 nap múlva, de azóta eltelt két nap és elkezdett fájni a hasam, nem olyan erősen, mint a menstruációs görcsök, de azért jól érezhetően, majd barnás folyás is becsatlakozott. Nem sok és ritkán, kb naponta 2-3x. Mit gondoltok, mire számítsak?

Ha esetleg tényleg nem fejlődik tovább, akkor mennyi esély van rá, hogy művileg kell megszakítani és hogy megszűnik természetesen? Nektek mi a tapasztalatotok?

2019. ápr. 20. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nekem 3 missed ab-om volt es ebol csak egyet kellet muvileg befejezni. A harmadik 5-6 het kozott leallt a fejlodesbe es csak a 9 het utan kezdodott a veteles de nem urult ki a mehem igy mutetileg fejeztek be. Az elso ketto az erosebb verzesel es menstruacios gorcsokkel kiurult.
2019. ápr. 20. 07:07
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Első a 3 missed ab= 3 műtéti befejezés vetélés miatt.

Kérdező! Szerintem menj be ügyeletre.

2019. ápr. 20. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

2es valaszolo, mielott kinyitod a szad informalodj es ne beszelj hulyeseget!

"Missed abortionról (missed ab) vagyis abbamaradt vetélésről beszélünk, ha az embrió fejlődése leáll, a korábban látott szívműködés megszűnik vagy az előző ultrahangos vizsgálathoz képest nem mutat fejlődést. Missed ab esetében a kismama teljesen tünetmentes is lehet, vérzés, görcs nem jelentkezik minden esetben.

Jellemzően a terhesség 6-10. hete között következik be az embrió elhalása missed ab esetén, az embrió kilökődése akár heteket is késhet."

1es voltam

2019. ápr. 20. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 1-es megtettem:

[link]

Mivel 2 -ben volt részem nem a levegőbe beszéltem.

2019. ápr. 21. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Amit Te mondtál az spontán vetéles es egy művi befejezés.
2019. ápr. 21. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Végül is megműtöttek. Kicsit féltem tőle, de elaltattak és nem éreztem semmit.

2019. ápr. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!