Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mire számíthatok a holnapi nap?

Mire számíthatok a holnapi nap?

Figyelt kérdés
Missed ab, áll a papíromon. Mi lesz ennek a menete?Meddig tart a műtét?Nagyon félek, még soha nem műtöttek..
2015. máj. 27. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Másik kérdésednél azt írtad hétfőn lesz...
2015. máj. 27. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
? Én nem tettem fel másik kérdést.
2015. máj. 27. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Beérsz, egy csomó kérdés, papírokat íratnak veled elé. Elfoglalod a szobádat, átöltözöl. Ha szültél már nem kapsz lamináriát (tágító pálcika), ha nem szültél kapsz. Min. 2 órát nem kelhetsz fel, hogy ne essenek ki. Ha eltelt az idő ( vagy kicsit több is ), jönnek érted, átsétálsz a műtőbe, felfekszel az asztalra, bekötik az infúziót, belenyomják az altatót és kb. 15 perc múlva felébredsz a kórteremben. Utána még 2 órát nem kelhetsz fel. Ha Rh- a vércsoportod kapsz Anti-D szurit, hogy a későbbi terhességeiddel nem legyen gond. 4 - 5 óra elteltével, ha minden rendben van, kísérővel haza engednek. Én előző estétől nem ehettem, inni is csak egy kortyot lehetett másnap reggel ( azzal vettem be az antibiotikumot, hogy a tágító felhelyezésénél nem kapjak fertőzést ). Nekem is ez volt az első műtétem.. és remélem, hogy az utolsó is :( Kitartás! Nem lesz egyszerű, de hamarosan túl leszel rajta.
2015. máj. 27. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
és maszkot raknak rám,miután elaltattak vagy ilyen cső-félét dugnak le a torkomon?
2015. máj. 27. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Azóta már biztos túl vagy rajta... Rajtam maszk volt.
2015. máj. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!