2. vetélés utáni esélyek?
Szia
Nekem is volt 2 vetèlèsem ugyanígy, mind a kettő olyan 7.hét körül.Nemtudni mièrt..nekem enyhe pcom van, de az inkàbb a teherbeesèst nehezíti..
Most vagyok 22 hetes terhes!ne add fel, ez nèha csak a termèszet szelekciója.
Nagyon sajnalom, hogy atelted ezt a szornyuseget masodjara is!
En 3 vetelesen es 2 kemiain vagyok tul, ebol csak 1 terhesseget kellet muvileg befejezni. Atestem mindenfele vizsgalaton es semmit nem talaltak. A ferjem is volt kivizsgalason o is rendben van. Most 9 hetes terhes vagyok es minden rendben, bizom abban hogy o mar velunk marad es sekerul kihordanom.
Sok erot, kitartast kivanok nektek es mielobbi boldog babavarast!
Szia.
Az én történetem is hasonló sajnos. Nekem tavaly február végén volt egy vetélésem 8 hetes terhesen, ezután pedig november végén is volt egy vetélesém szintén 8 hetes terhesen.Mindkét vetélés oka homályos nem nagyon tudták megmondani, a második vetélés előtt mikor elkezdtem vérezni voltam orvosnál ultrahangon és akkor ott a 8 hetes terhesség 6 hetesnek felelt meg vagyis nem fejlődött tovább. Most megint várakozunk vagyis próbálkozunk reméljük hogy a harmadik terhesség már sikerrel fog zajlani. Tudom nagyon jól, hogy min mész keresztül. Sajnos ez egy mindig fájó pont lesz de idővel enyhülni fog. Épp az egyik bnőmmel ültünk a napokban egy kávézóban, beszélgetünk arról, hogy milyen jó lesz már nekik, hogy 1 hónap múlva megszületnek az ikrei, (bár nekik lombik program által sikerült 3 év próbálkozás után) és mi pedig a férjemmel örültünk velük együtt tudva hogy nekem aznap ismét beköszöntött a nemvárt mensi. Szóval fel a fejjel, hidd el nagyon sokan vagyunk így akik egy ilyen nehéz időszakon mennek át. De én tudom és hiszek is benne, hogy nekünk is megadatik ez a csoda, csak lehet, hogy épp ez még nem a mi időnk. De szurkolok neked, hogy mihamarabb beköszönjön hozzátok az a "kiscsoda". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!