Missed ab után az első menstruációnak vannak olyan jelei, mint egy normál menstruációnak? Nálatok hogy volt?
December 8-án vettem észre, hogy vérzek, a 9. hétben jártam. December 9-én meg is műtöttek, műszeres befejezés volt. Ezután kb. 5 napig véreztem, semmi szokatlant nem tapasztaltam, olyan volt, mint egy normál menstruáció.
Kontroll másfél héttel a műtét után volt, mert jött a karácsony és mondta a doki, hogy az ünnepek előtt csináljuk meg, mindent rendben talált, zárva volt a méhszáj.
Már majdnem 6 hét eltelt, és semmi.
Nektek volt PMS tünet? Nekem semmi nincs....se mellfeszülés, se haspuffadás.
Köszi!
Köszi a választ.
És azóta esetleg sikerült teherbe esned? Ha igen, mennyi idővel a műtét után?
Nekem december 6-án volt missed ab műtétem, nagyon közel a tiédhez. 1 héttel ezelőtt, tehát 5 hétre rá jött meg semmi tünettel.
Adj egy kis időt magadnak, vagy ha nem hagy nyugodni, beszélj a dokival és menj el ultrahangos ciklus követésre.
Tudom, mennyire nehéz időszak, kitartást :)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Éppen tegnap jött meg, a műtét napjához képest 6 hétre. Enyhe görcseim voltak, pedig előtte erősen görcsöltem az első napon. Eddig úgy látom, hogy a mennyisége a szokásos, vagy max. egy picit bővebb talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!