Mik a jelei annak, ha a méh nem ürül ki magától teljesen?
Ha 7. héten elvetél valaki és nem megy vissza az orvoshoz, akkor honnan fogja tudni, hogy szükség van műszeres befejezésre? Lázzal jár, tudom, de mennyire erős lázzal? Hőemelkedés is számít? Észre fogja venni? A büdös folyás mennyire büdös és milyen erős? Nekem lázam egyáltalán nincs, nem is volt. Én 1,5 hét vérzés után nekem 1,5 hete még mindig van barna folyásom ami kellemetlen szagú, de nem büdös. Szeretném megúszni a műtétet, de nem tudom honnan lehet tudni, ha nem ürül ki a méh magától teljesen. 2 héttel ezelőtt mondta az orvos, hogy 2 hét múlva menjek vissza, ha látom a jeleket, akkor természetesen azonnal megyek az orvoshoz.
Kérlek ne azt írjátok, hogy menjek el az orvoshoz, mert el fogok menni, azt mondjátok meg, hogy mik lehetnek a jelek, hogy általában mi jelzi, hogy nem ürült ki a méh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!