Kinek mennyi idő alatt sikerült a baba első terhességes vetélés után?
#6-os vagyok. Mi meg nem, mert a 4 hetes kontrollon sok kicsi ciszta volt mindket petefeszkembe es a doki azt mondta, hogy szedjek 2-3 honapig fogamzasgatlot. Meg van 9 szem, utana mi is elesbe probalkozunk. Jo lenne, ha ismet elsore osszejonne :D
Irj, ha csinalsz tesztet, hatha megis sikerult :D
Nekem július végén volt missed ab-om; december elején màr pozitívat teszteltem az első próbálkozás alkalmával sikerült teherbe esnem. Most vagyok 12 hét 5 napos az utolsó menstruàció alapjàn. Minden rendben van.Négy hónapig védekeztünk a missed ab után;közben kivizsgàltattam magam miért vetéltem el. Kiderült mthfr heterozigóta vagyok és progeszteron problémàm van. Ezeket jól lehet kezelni metafolinnal ( szerves foláttal-folsavval) illetve vmilyen progeszteron pótló gyógyszerrel. Én például utrogestant kaptam. Az üres petezsáknak is lehet az oka vmilyen anyai génmutáció vagy progeszteron hiány. A folsav feldolgozási problema ami nalam is van pont ilyen osztódàsi-; genetikai rendellenességeket okozhat. Nekem volt embrió a petezsákba; csak méhlepény nem alakult ki az előző terhességemnel. Ami ugye sajnos szintén egyenlő a pici baba számára a halalos ítélettel; mivel mehlepény nélkül nem tud megérni a megszületésre. A nyolcadik héten el is halt.
Ezeket tudva a mostani terhességem eddig teljesen egészségesnek mondható.
Kedves kérdező; próbálj meg femibiont terhesvitamint szedni és elmenni a synlab-hoz genetikai trombózis panelra. ( Harom génmutàciót néznek: Leiden-mutáció, Protombin gén mutáció; és MTHFR génmutàció.) Igaz; hogy kb. 13500 ft-ba kerül; de ha ezek valamelyike okozta nálad az üres petezsákot; akkor ha kezelik elkerülhető a későbbi probléma. Én ezt tudom javasolni a tapasztalatom alapjàn. De más is lehet nyilvàn a probléma. Ha kiderül vmelyik génmutáció kezeltesd; ha nem vagy ennek ellenére se lesz változás folytasd a kutakodást tovàbb; míg meg nem lesz az ok.
Mthfr heterozigóta génmutació pl. a lakosság 40 %-át érinti.
A femibion 1-ben van elegendő metafolin ami ezen segít; es segít elkerülni a velőcső zárodási rendellenességet is. Az ilyen betegeknek csak a metafolin segít mind az osztódási rendellenességek; mind a kifejezetten velőcső záródási rendellenességek megelőzésében. Sima folsavat hiába szednek; mert a szervezet nem folgozza fel rendesen és az embrió sem kap elegendőt. Aminek ilyen szomorú következményei vannak.
Szia kedves kérdező!
Hogy vagy? Minden rendben veletek?Én most vagyok ott,hogy várom meginduljon a vetélés ha nem holnap doki!
Rám is vár még ez a vizsgálat!
Remélem jol vagy és minden rendben :)
Juj de szuper! :D
Az a valaszolo vagyok, aki veled egyidoben vetelt, mi most vagyunk a masodik probaljozos honapba. Remelem osszejon :D
Sziasztok! Jól vagyok, volt már szívpulzálás a hatodik és a hetedik héten is, egy hét múlva megyek újra, akkor leszek elvileg 9+3 hetes! Kapok progeszteron pótlást is, hátha az volt a ludas.
Természetesen totál izgulás az egész :D Mindig megfogadom, ha következő UH-n minden rendben lesz, akkor megnyugszom, de eddig még nem sikerült :D Utolsó előtti: szorítok, hogy mielőbb túl legyél a dolgon, nagyon sajnálom! Utolsó: Hajrá, mindent bele :D Nekünk az vált be, hogy minden nap együtt voltunk :))
Jajj de jooo,ugy örülök,hogy jol vagy olyan jó ezt olvasni :)
Minden jót és boldogat kívánok!
Köszönöm szépen!
Szia, azóta minden ok? Mennyire "picit" volt alacsony a progiszinted?
Egyebkent en tudom ajanlani a szivhanghallgatot, a 7. hettol mi megtaláltuk vele a babat, igy nem rohangaltam hetente uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!