Vetélés után, mennyire tolódott ki a ciklusod?
Okt 29 én veszítettük el a picit. 6+3 volt.
Magától kitisztult minden, nem kellett műteni. 7 napig véreztem.
Eddig 26 napos ciklusaim voltam. Most ehhez viszonytva már 2 napja késik.
Szóval mennyire tolódott nálatok el? És ugy is maradt? Vagy visszaállt a régi rendre?
Az elso ciklus ilyenkor kiszamithatatlan.
Nekem 4 vetelesem volt 8-12 het kozott, 3 kitosztult magatol, egy alkalommal volt mutet.
28 napos aciklusom, 3x megjott 28-32 nap kozott, egyszer viszont csak 8 hettel mutet utan.
En annyiban voltam elorebb, hogy erzem a peteerest egyertelmuen es ahhoz tudtam viszonyitani, hpgy mikorra varhatom az elso mensit.
De siman lehet ilyenkor 6-8 het is akar.
Köszi! Igazából arra számítottam h ma reggelre megjön, mert iszonyatosan feszül a mellem. Bár nem szokott, de gondolom most teljes "képzavar" van a szervezetemben.
Nekem azt mondta a doki h már most is próbálkozhatunk. De elég sokára jött össze ez a terhességem is, csak úgy sikerült h pont a kiszámolt peteérésemkor voltunk együtt. Így meg nyilván esélyem nem volt kiszámolni. És még nem is álltunk úgy hozzá, "h akkor most gyártunk másikat"
Öszzességében 5 napot késett. Elég ersen görcsöltem az első nap, és mennyiségben is több volt a szokásosnál. Majd kiderül h meddig tart.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!