Missed ab után mindenkinél van kontroll?
Sajnos tegnap volt a missed ab-om (10. hetesen elhalt a terhességem). Mielőtt hazaengedtek a kórházból beszéltem a dokimmal. Azt mondta 2 rendes menszesz után lehet újból próbálkozni. Kérdeztem kontrollra mikor jöjjek? Azt mondta nem kell kontroll vizsgálatra menjek.
Nálatok hogy volt? Gondolom, ha panaszom van mindenképp felkeresem, de ha panaszmentes vagyok, merjünk majd belevágni kontroll nélkül.
Nekem pl nem volt, telefonon hivtak fel a korhazbol 3 hettel a mutet utan, hogy van-e valami panaszom, meddig vereztem, negativ-e mar a teszt (kertek, hogy 2-3 hettel a mutet utan csinaljak egy terhessegi tesztet). Mivel semmi gond nem volt, igy nem kellett mennem. Ez 12. heti missed ab volt.
A tobbi vetelesemnel nem volt mutet, hanem termeszetes modon tusztulzam ki es akkor pl kozvetlenul a veteles utan, majd 7-10 nappal kesobb is volt ultrahang. Azok 8-11 het kozott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!