Aki korán nyílò méhszáj miatt vetélt el, hányadik héten történt?
20. héten volt. Lombik, ikerterhesség. Nem tudtak már összevarni, mert mire észrevették már a hüvelyben volt a magzatburok. Próbáták megmenteni Őket azzal, hogy fejjel lefelé fektettek és egyáltalán nem kelhettem fel; ágyban fürdettek, katéterem volt, de ennek ellenére a burok pár nap múlva megrepedt, és meg kellett szülni Őket...
Annak, hogy baj van, semmi jele nem volt, csak a vizsgálatnál derült ki.
A kislányomat pedig épphogy sikerült megmenteni:
Azt mondták, egy babával nem lesz ilyen gondom, így nem is készültek rá. Ehhez képest 18. héten, a genetikai vizsgálatnál már alig volt méhnyak, belülről nyitva voltam. Azonnal megműtöttek, kaptam egy cerclage-t, és onnantól kezdve szintén fejjel lefelé megdöntve kellett feküdnöm, csak wc-re és egy 5 perces zuhanyra kelhettem fel. Azt mondták, hogy jó, ha eljutunk a 28.-30. hétig, ehhez képest sikerült eljutnunk a 38.-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!