3 hete volt művi terhesség befejezésem miért fáj ennyire?
Sziasztok sajnos 3 hete a 6 hetes babám elhalt, művi úton fejezték be a terhességet. Arra ébredtem hogy bal oldalt nagyon fáj a hasam, most annyira görcsöl és besugárzik az egész hasamban alig bírok menni :( megyek dokihoz de csak délután. Valaki járt már így? Ha igen miért?
Meg köszönöm hogyha normális választ kapok és nem bunkózik senki!
Eloszor is nagyon sajnalom amit at kellet elned. Nekem is volt januarban egy missed ab-om. Nekem nem volt semmi panaszom. Egy hetig vereztem es neha gorcsolt a hasa, amire a doki azt mondta hogy huzzodik vissza a mehem az eredeti meretehez(10hetesen volt a mutetem). Akkor az orvos azt mondta ha nem lazasodom be, nincs nagyon eros verzesem vagy hasi fajdalmam akkor minden rendben van.
Juniusba volt egy kemiai terhesegem, 6 hetesen veteltem el. Na, nekem ez utan volt hasonlo fajdalmam amit leirtal, kb. 3 het korul volt nekem is ez a panaszom.Elmentem az orvoshoz es huvelyi uh utan mondta hogy nem tudom hany millimeternyi folyadek van a mehembe es azert van fajdalmam. Nalam ez volt, de lehet nalad mas okoza a fajdalmat.
Majd ird meg mit mondott az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!