Vetèlès után, ha újból terhes maradok mennyi az esélye arra hogy rizikós lesz a terhesèg?
Azon ne kattogj, hogy azert ment el, mert tul keson “kezdtel” pihenni.
Minden bizonnyal elment volna akkor is, ha fel sem kelsz az agybol az elso pillanattol kezdve. Sajnos ez nem igy mukodik.
Nekem negy vetelesem volt sorozatban (3-4 ev leforgasa alatt). Barmit csinaltam, sorban mentek el a babak 8-12 het kozott, minegy, hogy pihentem, vigyaztam, vagy mit szedtem be es mit nem.
Most pedig 30. hetben vagyok, teljesen problemamentes, esemenytelem terhesseg az elso pillanattol (lekopogom) es remelem, hogy igy is marad vegig. Csak azert kapott magas riziko besorolast a terhessegem, mert 4 vetelesem volt, igy jobban figyelnek mindenre, de semmi extra teendom nem volt. Max akkor fekudtem, pihentem tobbet, ha almos voltam, vagy emelygos, vagy epp lustizos nap volt. Amugy csinaltam/csinalok mindent, dolgozom rendesen, sportolok is, kirandulok a gyerkekkel, stb es semmilyen orvosi kezelesre, tamogatasra nem voot eddig szukseg.
Konkretan 100 nobol 2-nek van egymas utan ket vetelese, 3, vagy attol tobb ismetlodo veteles a nok 1%-nal fordul elo.
Szoval nyugalom, ne izgulj, igen nagy esellyel semmi baj nem lesz legkozelebb.
Èrtem.. :)
Csak fura volt hogy senki nem mondott semmit az orvos sem hogy mi történt..más nöi bajoknak közé van a vetèlèshez pl felfázás ?
Köszönöm a válaszod ès grat a babához 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!