Kb. a 6. hétben lehetek/lehettem és első két nap csak pecseteltem aztán elkezdtem vérezni ez vetélés?
Elég régóta próbálkoztunk a kis tesoval,úgy tűnik/tűnt hogy most végre sikerült! Voltam dokinál 3pozitiv teszt után,aki akkor még nem látott semmit viszont kérte hogy csinaljak Beta HCG vérvizsgálatot ,meg is csináltam az eredmény szerint akkor (1hete) voltam az 5. hétben , viszont szerdán elkezdtem picit pecsetelni, megijedtem s felhívtam a dokit azt mondta nyugodjak meg mert ez előfordul mikor megyek kontrollba felir progeszteron novelot,aztán pénteken nagyon kicsit elkezdtem gorcsolni mint mikor megjön de nagyon minimálisan,aztán megerősödött a verzes és olyan mintha menstualnek,és kisebb nagyobb darabok is vannak a beteten,nem vagyok rosszul nem fáj semmim,az orvos csak holnap tud fogadni,szóval az lenne a kérdésem hogy ez vetélés? Vagy annak az előjele? Reménykedhetek abban hogy megmarad a baba? :(
Válaszokat előre is köszönöm!!
Nalunk is pont igy van.
Nekunk azt mondta az orvos ha el akar menni a baba akkor ugyis elmegy ilyen korai terhessegnel ok ilyenkor nem sok mindent tuddnak tenni
Irj hogy mi az eredmeny
Nagyon sajnalom..:(
Na de majd legkozelebb mindketttonknek sikerulni fog!
Nekemis jol esett egy kicsit beszelni rola
Es igaz csak mi tudjuk aterezni a fajdalmat mert velunk tortent meg ez az egesz :(
Szurkolok neked hogy hamar ossze jojjon a baba,es mindenkepp irni fogok ha van valami csak akkor majd privatba irok,teis irj ha van valami.puszi Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!