Kb. a 6. hétben lehetek/lehettem és első két nap csak pecseteltem aztán elkezdtem vérezni ez vetélés?
Elég régóta próbálkoztunk a kis tesoval,úgy tűnik/tűnt hogy most végre sikerült! Voltam dokinál 3pozitiv teszt után,aki akkor még nem látott semmit viszont kérte hogy csinaljak Beta HCG vérvizsgálatot ,meg is csináltam az eredmény szerint akkor (1hete) voltam az 5. hétben , viszont szerdán elkezdtem picit pecsetelni, megijedtem s felhívtam a dokit azt mondta nyugodjak meg mert ez előfordul mikor megyek kontrollba felir progeszteron novelot,aztán pénteken nagyon kicsit elkezdtem gorcsolni mint mikor megjön de nagyon minimálisan,aztán megerősödött a verzes és olyan mintha menstualnek,és kisebb nagyobb darabok is vannak a beteten,nem vagyok rosszul nem fáj semmim,az orvos csak holnap tud fogadni,szóval az lenne a kérdésem hogy ez vetélés? Vagy annak az előjele? Reménykedhetek abban hogy megmarad a baba? :(
Válaszokat előre is köszönöm!!
Bemehetel volna a surgosegire azonal mikor eszlelted a verzest, de nagy eselyel akkor sem tudtak volna segiteni rajtad. Az utro meg csak akkor segit hogyha tenyleg szukseged van ra.
Sok esetben az orvosok is tehetetlenek. Ha az embrio fejlodeseben hiba tortenik es azt nem tudjak a sejtek kijavitani azt az embriot a szervezeted kiloki.
A kerdesre valaszolva, sajnos nagy esely van arra hogy elveteltel vagy folyamatban van.
Utolso vagyok
Nekemis azt mondta az orvos hogy mehembe nincs semmi csak nekem valamiert nem csokken rendesen a hcg
Nekem lassan hogy 2 hete hogy el kezdodott a veteles ea meg mindig verzek egy het mulva kell menjek megint hogy csokkent e a hcg.
Nekemis van mikor keves barnas folyik van mikor ver de altalaba akkor picit mindig gorcsolok.
Igen addig nemi elet kizarva
Es nekem azt mondtak mert en korhazba is kerultem hogy egy honap szunet a baba projektel! szex csak vedekezessel
Koszonom szepen nekedis ezt kivanom
Nekemis masodik baba lett volna nehez ez most nagyon orultunk a pozitiv tesztnek hogy vegre sikerult erre fel meg...:(
Persze mindenkepp jelentkezek amikor sikerult,en meg jovo kedden kell menjek ver vetelre hogy csokkent e a hcg.2 het mulva nogyogyaszhoz es ha az megerositi hogy minden ok akkor johet megint a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!