Kinek milyen tünetei voltak elhalt terhességnél?
Ha a magánklinikán hallották a szívműködést, akkor ne engedd a mütétet addig, amíg újra meg nem vizsgálnak ott.
Nekem nem volt semmilyen tünetem. Pozitív teszt után elmentem a dokihoz ott csak szabálytalan üres petezsákot látott, 2 hét múlva kellett volna visszamennem, de azt mondta, hogy ne számítsak túl sok jóra, bár csodát már ő is látott. 1 hét múlva beindult a vetélés, amit aztán műtéttel fejeztek be.
Én a helyedben nem engedném, hogy megpiszkáljanak, addig amíg a magándoki nem mondja rá az ament.
Én is jártam így, az első babánknál a 12 hetes uhn derült ki, hogy 9.héten megállhatott a szíve, missed ab lett. Másodiknál hetente jártam uhra, barnáztam is elejéről,kaptam progi pótlást. 9hetesen az sztkban azt mondták elhalt, missed ab megint. Másnap az uzsokiban szonográfus ismerős megnézte reggel semmi baja nem volt, erős szívhang mellett lubickolt a drágám, már 5 éves :)
Gondolom az sztkban szutyok régi uh gép van, a rendelőben meg jó.
Próbálj megnyugodni, és semmiképp se engedd a műtétet a jövő héten! Bár a kórházban is úgyis megnézik előtte, nekem az elsőnél felvételkor és a műtét előtt reggel is csináltak uht, hátha ;(
Drukkolok!
Szurkolunk!
Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!