Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Pénteki műtét után hazaengedne...

Pénteki műtét után hazaengednek délután?

Figyelt kérdés

A vetélésemet műszeresen kell befejezni, péntek reggel kell bemennem. Mindenhol azt olvasom, hogy reggel megyek, délután haza is engednek.

De egy ismerősöm most azzal ijesztget, hogy félő, hogy péntek délután nem adnak zárójelentést, és hétfőig bent fognak tartani. Ez lehetséges? Vagy haza fognak engedni??

2018. júl. 14. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen nem tartják bent az embert, kiadnak még pénteken

Zárójelentést ha bent van az orvos bármikor kiadnak

2018. júl. 14. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem masnap vissza kellett menni zarojelentesert. Mutet utan 5 oraval mar kinn voltam.
2018. júl. 14. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak benntartani nyugi, mert csak foglalod a helyet. És költség lennél a kórház számára, hiszen akkor kaját is kell kapnod.

Ma már teljesen mindegy mivel fekszel be, olyan gyorsan dobnak, amilyen gyorsan csak lehet.

Szóval nyugi, aznap a saját ágyadban alhatsz.

2018. júl. 14. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Nem tudom, akkor mit túráztat ezzel a hülyeséggel az ismerős :( Mintha nem lenne így is elég szar a helyzet...
2018. júl. 14. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Kitartást.

Szerda délután megkaptam a tágítót. Csütörtök reggel 10-re mentem, délután 14 után picivel már mehettem is haza. Nem hiszem, hogy sokáig melengetnek.

2018. júl. 16. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!