Abortusz után meddig van nyitva a méhszáj? Nagyobb esély van így a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 00:22
1/9 anonim válasza:
Mire a 6 hetes kontrollra kell menni már alap helyzetbe kell kerüljön. De az első mensiig nem jsvasolják az együttlétet. Így mire vége a mensidnek amúgy is visszaall. Viszont nem ezen fog múlni a baba, mmint h mennyire van nyitva a mehszaj.
2/9 anonim válasza:
Abortusz után a méhed belső felülete egy vérző, nyílt seb, azon aztán meg nem tapad semmi.
3/9 anonim válasza:
Hát ami könnyen megtapad, az mindenféle fertőzés, hisz nyílt seb, a méhszáj nyitott, szóval egy kósza kis baktérium ellen se tud védekezni, amit egyébként simán kivéd a hüvelyflóra.
Még fürdőzívbe ülni is tilos, nem hogy másba.
4/9 anonim válasza:
Őszintén nem értem minek kell lepontozni. Nem tetszik a szex tilalom ténye valakinek, vagy valamit rosszul mondtam? Mert sztem nem műtét után első menzi előtt kéne bacakodni.... Ennyi 1# voltam.
5/9 anonim válasza:
Két hét alatt visszaalakul, de az első ovunál (ami 2-4 hét után szokott lenni) simán teherbe lehet esni, volt már rá példa. Tanuljunk már meg védekezni, ha nem akarunk gyereket...
6/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, eszembe se jusson próbálkozni az első menzeszig. Rámehet a méhem egy fertőzésre. Nem jobb azt tudni, hogy minden rendben van, teljesen kitisztult minden? Addig nagyon nagy a fertőzés veszélye. Ha elkapsz valamit, addig nem hiszem h próbálkozhattok, ameg ki nem kezelnek teljesen. Nehéz várni, de sztem ez a ti érdeketek.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske.
A kórházi zárójelentésemen az áll,hogy zárt a méhszájam. Ez normális? Nem nyitott kellene legyen?
2018. júl. 6. 20:44
8/9 anonim válasza:
Nekem missed ab-om volt. Három hét után teljesen zárt. Előző terhesség nem volt.
9/9 Ginger Mama válasza:
Nekem 3 hét utan visszaállt minden, engedte is a soki a szexet. A következő terhességre meg azt mondta hogy három mensi után mehet élesben addig védekezni kell. Nekem missed abom volt elhalt a 11. héten.
A méhszájról csak annyit jogy nekem az 5 kilós fiam után mindeig enyhén nyitva van... nem mondott rá a doki semmit. Mondjuk a második babánál be is zárult rensedesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!