Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mehszaj csekkolok, ha ma...

Mehszaj csekkolok, ha ma nagyon magasan van es kozepesen puha es holnapra nem varom, akkor ugye van ra esely hogy nem jon meg?

Figyelt kérdés
Egy eve csekkolgatom es eddig nagyon pontosan mutatta a mensi kozeledtet, alacsony gomboc es nagyon kemeny szokott lenni. Akkor ez jo jel nem?
2015. nov. 22. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Ne nyúlkálj...
2015. nov. 22. 11:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem neked szolt a kerdes!!!!!
2015. nov. 22. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hupsz, mikor terhes lettem, abban a hónapban vizsgáltam meg először és utoljára magam, és kőkemény volt odabenn. Mondtam is a férjemnek, hogy na, ez biztos baba lesz.:) Most meg látom, hogy ez épp fordítva van. Pedig van baba.

Azt hiszem, ez nem számít semmit.

Teszteltél már? Most már akár ki is mutathatná!:)

24 hetes

2015. nov. 22. 11:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Szia. Igen van akinek csak a kesobbi hetekben puhul fel. De fent volt vagy lent? De az is valtozhat. egyen fuggo, de en ugy tudom ez jo jel. De igen kemeny alacsony mehszajjal is lehet valaki terhes. :) Koszi az ertelmes valaszt!!!!
2015. nov. 22. 11:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah es gratulalok a babahoz! Jo babavarast!
2015. nov. 22. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Fú, azt nem tudom, hogy fent volt-e vagy lent, mert nem volt összehasonlítási alapom, elértem az ujjammal...de előtte én még sosem néztem. A keménységet objektívan meg tudtam ítélni.:)

Köszönjük a gratulációt, ez lesz az első kiviselt terhességem (remélem):)

Szerintem tesztelj egyet ma, akár délután is, ha negatív, még van remény, ha pozitív, akkor meg örülni kell.

Voltatok már kivizsgálásokon, hogy egy éve miért nem sikerül? (hormonsor, IR, vérkép?)

2015. nov. 22. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen voltunk termekenysegi klinikan. Clomid-ot szedtem ebben a honapban, ami a clostybegyt megfeleloje. PCOS-t mondanak, de hormonsor ok. Fel eve nem volt peteeres elotte.
2015. nov. 22. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lenyeg,hogy zart legyen es magasan! Ha holnap megjonne mar picit nyitottnak kellene lennie ;) Hajra !
2015. nov. 22. 12:27
 9/10 A kérdező kommentje:
koszi!
2015. nov. 22. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Megjott. :(
2015. nov. 26. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!