Tegnap volt a műtétem, normális, hogy egyáltalán nem vérzek?
Figyelt kérdés
9 hetes uh-n, hetfőn, nem volt szívhang. Tegnap műtöttek. Műtét után nagyon kevés vérzésem volt, mikor elengedtek mar semmi es azóta sem. Félek, hogy ez nem jelent jót??? A hasam sem fáj, mintha semmi nem történt volna (fizikailag, lelkileg annál rosszabb) bemehetek este dolgozni? Felszolgáló vagyok, nagy forgalomra nem számítok, de jól esne a társaság, kollégáim nem tudnak semmit a dologról, a "főnököm" a férjem, ő azt szeretné ha pihennék, de en nem akarok itthon feküdni, akkor csak sírok egymagamba...2018. jún. 21. 07:06
1/5 anonim válasza:
Szívből sajnálom a történteket! A vérzésre nem tudok mit mondani, de az biztos, hogy nem kéne menned dolgozni. Tényleg pihenned kéne. Inkább hívj át valakit ha társaságra vágysz.
2/5 anonim válasza:
Szia. Én is nagyon meglepődtem decemberben, mert ugyan ez volt nálam is. Missed ab után (8 hetesen) nagyon kevés vérzés aznap. Egy tisztasági elég volt, másnap már semmi. Furcsállottam a dolgot, de megnyugtatott az orvos, h teljesen rendben van. 5 hét múlva megjött a következő vérzés, rendesen. Műtét után nekem sem volt bajom, másnap mentem volna dolgozni simán, de a főnökön nem engedte. Szóval csütörtökön műtöttek, hétfőn álltam munkába. (Óvónő vagyok, nem egy megterhelő munka) Szerintem nyugi!
3/5 anonim válasza:
Csak akkor lenne gond vagy barmi komplikaciora mutatto jel ha eros verzesed es alhasi gorcseid lennenek es lazad. A tobbi az mind szervezet fuggo. En is jol voltam a mutet utan de ennek ellenere 3 nap pihenest ajanl az orvos is.
Az meg hogy egesz nap sirsz, tudom en is hogy milyen. Sird-, duhongd ki magad most es aztan allj ujra talpra.
Nem konnyu de idovel jobb lesz(3missed ab utan vagyok)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vérzésem nincs, viszont a hasam görcsölt és 37.5 volt a hőm reggel, vettem be egy fájdalomcsillapítót, jobban lettem. Most ujra 37.4 a hőm a hasam nem, de a derekam nagyon fáj, pihenésre sem enyhül. Normalis ez?
2018. jún. 22. 14:35
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem normális,mindenképp menj orvoshoz.(mármint a fájdalom és a majdnem láz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!