Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 36 napja volt Missed ab...

36 napja volt Missed ab műtétem mennyire normális hogy még nem jött meg, járt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
van akinek több idö amig a hornmonok visszaállnak és ujra beindul a peteérés. Ez még nem vészes. ha 3-4 hónap után sem volt még egy ciklus sem akkor kell orvoshoz fordulni.
2014. márc. 29. 09:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Na azért azt remélem hogy megjön és nem pedig 3-4 hónap után... :/ csak már jó lenne....
2014. márc. 29. 10:06
 3/8 Otiszka76 válasza:
Nekem rá 27 napra jött meg...
2014. márc. 31. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hétre rá jött meg
2014. ápr. 1. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött meg 3 hónapig. vagyis kb. 6 héttel a műtét után volt egy egy napig tartó erős görcs, aztán pár csepp vér, de semmi több. A műtét utáni 3. hónapban elmentem az orvoshoz, aki norcolutot adott. Ez meghozta a vérzést és utána már rendeződött a ciklusom, a többi menzi ezután már rendben megjött. Szóéltam az orvosomnak amikor csak pár csepp vér volt, de azt mondta, hogy várjunk még. így eltelt a 3 hónap menzi nélkül.
2014. ápr. 1. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Most vagyok a 6.héten műtét óta,nagyon remélem hogy megjön mert nem szeretnék még ezzel is vacakolni és szenvedni,na meg szeretnék már babucot :)
2014. ápr. 2. 14:47
 7/8 A kérdező kommentje:
42 nap műtét óta, végre megjött remélem nem tart tovább mint szokott! :)
2014. ápr. 4. 13:37
 8/8 jegecske ***** válasza:
100%
Teljesen normális, a hormonháztartásnak helyre kell állni, ahhoz pedig idő kell
2014. ápr. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!