Fél éve meghalt a babám meddig lesz rossz más családokat látnom?
Nagyon sajnalom!!
3 ev? De miert?a surgossegi csaszar miatt vagy nalad is lettek valami komplikaciok?
Es mindket baba meghalt?
Nagyon sajnalom!:(
Nem tudom mennyivel nagyobb a heg, de nekem a csaszar utan 1 evet mondott az orvos. Igy furcsa ha nincs egyeb szovodmeny es jol gyogyul a heg miert kene varni 3 evig. Az nagyon sok.
Kérdezzetek meg egy másik orvost is. Még ha hosszanti vágás is volt a koraszülés miatt, akkor is egy év várakozást szoktak javasolni, ha nincs egyéb probléma.
A kérdésre válaszolva, adj magadnak időt. A gyászhoz idő kell. (Én 3 éve lesz hogy a kislányomat elvesztettem, és bár azóta születtek testvérei, a gyász még ma is előjön néha). Megnyugvást kívánok.
Nagyon sajnálom :-(
Hasonló érzés van bennem, 5 hete ment el a Szerelmem. A társaság, az emberek kinszenvedést okoznak. Bejárok dolgozni mert muszáj de képtelen vagyok szólni bárkihez. Nem tudom mimor fog elmúlni :-(
Nagyon sajnálom, részvétem. Nekem 3 vetélésem és egy halva született babám volt, én sem bírtam kisgyerek és babák közelében lenni egy darabig. A terhes nőkre is csak irigykedve tudtam nézni.
Az idő segített, és a 2 évvel később született kisfiam.
A barátnőm, aki elvesztette az 1 éves kislányát járt egy segítő csoportba is, ahová elvetélt és elhunyt babák szülei jártak. Neki nagyon sokat segített a közösség és a tudat, hogy nincs egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!