A bnőm miért csinálhatta ezt? Ő 10 hetesen elvetélt. Már 2 hónapja. Nem kéne neki pszichológushoz menni?
Tudta, hogy babát vársz?
Ha igen és találkozott veled, biztos lehetsz benne, hogy csak megrohanták az érzések.
Amilyen tapintatosnak tűnsz, gondolom más témád se volt csak a terhesség és a szülés.
Elmondtad neki, hogy milyen szipiszupi dolog és ne aggódjon ő is mindjárt átélheti. Van ilyen, a természet szelektál... És hasonló"kedvességeket" közben a hasadat simizted esetleg közölted, hogy most mozog megfoghatja.
Totál ilyennek képzellek el.
A 10 hetes terhesség még nagyon az eleje, de ha várta, akkor persze, hogy még nem szedte össze magát. Igazából soha nem fogja elfelejteni, csak enyhülni fog idővel a fájdalom.
Ha ezt a kérdést úgy tetted volna fel, hogy már 2 éve vetélt el, akkor még megérteném, de hogy 2 hónap!!??
Teljesen természetes a reakciója.
Nem is értem h ezt h nem fogod fel.
Gondolom a találkozó alatt azért beszélgettetek is?! Akkor meg leszűrhetted volna hogy érzi magát.
Egyébként ettől még nem fogja lépten nyomon elsírni magát. De még csak most történt vele ez a tragédia, amit felkell dolgozni. Légy türelmes barát!
Egy nagyon közeli ismerősünknek meghalt a kislány 9évesen. Akkor voltam terhes m ár nagy pocakom volt. Nem mentem el a temetésre. Nyilván ezért....
Nem azt mondom h ne találkozzatok, de várd meg még ő keres téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!