Missed ab utáni első menstruaciokor darabos vérzés normális?!
Figyelt kérdés
Bocs mindenkitől a részletesség miatt.
Missed ab után 5 héttel 2 nappal ezelőtt megjött a menzeszem. Most vagyok a 3. napon. Első két nap elég erős volt (bővebb vérzés volt mint normál állapotban)...aztán most éjszaka már alig volt valami, gondoltam lassan elmúlik majd. Erre ma 14 óra fele gorcsolni kezdtem, bő vérzés jelentkezett és egy két ujjnyi vastag 10 cm hosszu zselé szeru alvást vér jött ki. Eléggé megijedtem...ez normális? Görcs elmúlt, láz nem volt. Kontrollon voltam és minden rendben volt.
2018. jan. 16. 15:00
11/20 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a neten, hogy a hormonális ingadozás okozhat darabos vérzés, most meg ugye nyilván volt ingadozás a terhesség miatt. Na mindegy, remelem elérem a dokit ma már.
2018. jan. 17. 10:48
12/20 A kérdező kommentje:
Na azt mondta az orvosom, h normális nem kell izgulni.
2018. jan. 17. 22:23
13/20 anonim válasza:
Sziasztok..nekem 7 hete volt a mutet :( azota nem menstrualtam meg...sok mindentnem erzek..se mellfajas ,se semmi minimalis gorcsok...peteeresem volt lassan ket hete ,mert ereztem es barnaztam is...Ti sem ereztetek semmit mielott megjott?
14/20 A kérdező kommentje:
Én semmit nem éreztem, nagyon meg is lepett h megjött.
Viszont peteeresem nem volt, vagy nem úgy mint szokott mert nem volt nyák... :(
Mikor kell vissza menned ha nem jön meg?
2018. jan. 18. 14:09
15/20 anonim válasza:
Nem mondta az orvosom...azt mondta legyek turelemmel,sok idő míg visszaáll..most megvarom meg a hetet aztan annyi...
16/20 A kérdező kommentje:
Ja nekem azt mondta a doki ha nem jön meg 6 héten belül akkor gyógyszerrel kell meghozni. Mondjuk mondta h jobb ha megjön magától. Én megvarnam a 8 hét végét és utána vissza mennék. Első baba lett volna?
2018. jan. 18. 17:21
17/20 anonim válasza:
Igen en is ugy tervezem..masodik:/
18/20 A kérdező kommentje:
Nekem is a második lett volna. Mindegy, majd márciusban megpróbáljuk megint. :(
2018. jan. 18. 22:45
19/20 anonim válasza:
Sajnalom:( kitartast neked is..irhatok privit? Lenne egy kerdesem
20/20 A kérdező kommentje:
Persze
2018. jan. 19. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!