Missed ab után darabos vér ez normális?
Nekem volt olyan elhalt terhessegem, amit mutettel fejeztek be, meg olyan is, ahol kivartam, amig megindul a veteles.
A simanal azt mondta a doki, hogy a veteles utan 1-2 napon belul ha ujra gorcsolok, ujra erosebb es elenk lesz a ver, az meg normalis, kesobb mar nem. A darabos verzes itt azinten normlis, mert ugye magatol valik le tobb nap alatt a mehnyalkahartya.
A mutet utan viszont se a darabos verzes, se az ujra jelentkezo gorcs, verzes nem normalis. Ott kitakaritanak mindent.
A masodik vagyok.
En javaslom, hogy menj el orvoshoz, nezzenek meg egy huvelyi uh-n is.
Akkor fordulhat ilyen elo (nekem azt mondtak legalabbis), ha nem jott ki minden a mutet soran es a mehed probalkozik, hogy kilokje. Ezert gorcsolhetsz, lehet, hogy a darabos verzes azt jelentette, hogy sikerult is. Ettol fuggetlenul en megnezetnem.
Nekem az elso vetelesem volt mutettel befejezve, ott en egy hetig vereztem kb, de inkabb csak pecsetelo verzes volt.
Most masodjara vartunk a vetelesre ket hetet, mert jobb szerettem volna igy, mint ujabb mutetet. Vegul mult het hetfon tortent meg, 10 napja.
En mar 4-5 napja alig verzek igy is, tisztasagit hasznalok csak, hogy ne legyen esetleg baleset. Epp ma kell mennem huvelyi ultrahangra, hogy elkenorizzek maradt-e ben valami.
Kivanom, hogy ne legyen gond nalad se, de azert jobb lenne ezzel felkeresni egy orvost.
Meg az jutott eszembe, hogy a mutet utan pihentel, vagy talpon voltal?
Mert ha pihentel, akkor az is elofordulhat, hogy a mehed nem tudott akkor urulni rendesen, a fekves eleg sokat visszavet es talan most kezdte el. De ez csak egy otlet, olvastam mar ilyet.
Nekem mindket eset utan azt mondtak, hogyha faradt vagyok pihenjek le, de amigy nagyreszt jobb vegezni a napi teendoket, mint normal esetben, mert akkor a ver is hamarabb tavozik es a mehosszehuzodasok is aktivabbak az elso napokban, ami ilyenkor jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!