Ha szagtalan a folyás, akkor normális akkor is, ha sárga és kissé darabos?
Sajnos a kismamagondozáson nem foglalkozik velem az orvos, vizsgálat sincs sosem, így nem tudom kihez forduljak, ezért kérdezek itt.
Nagyon bőséges a folyás már több, mint 1 hónapja és már akkor sárgás a színe mikor még meg sem száradt, valamint néha darabos, morzsolódó.
Szoktam pici csípő érzést is tapasztalni néha a hüvelyem körül, mintha megvágtam volna, pedig nem.
Viszketést sem érzek sosem.
Ez normális várandósan?
25heteskm
Várandósan vajon el lehet menni "sima" nőgyógyászati rendelésre ezzel a problémával is?
Nem küldenek el, hogy terhesen ide már ne járjak?
Választott orvosom amúgy nincs.
Ez sajnos nem normális.mindenképpen keress fel egy dokit.ezek a tünetek fertőzésre utalnak amit kezelni kell.ami normális az átlátszó vagy sima fehér nem csip nem viszket
33+2hkm
szerintem elmehetsz egy sima akár sztk-s nőgyógyászhoz is.
ha nem foglalkozik veled a doki kismamagondozáson akkor válts. én azért váltottam orvost, mert bunkó volt, jól végezte a munkáját, de bunkó volt. a mostanival 100%-osan meg vagyok elégedve.
A darabos folyás mindig gomba, a sárga szin pedig arra utal, hogy már fertőzés is van odabenn :(
Nem szeretnélek megijeszteni, de azonnal menj el orvoshoz, otthon házilag és vény nélküli szerekkel ne kezdd magad kikúrálni.
A felszálló fertőzés vetéléshez, koraszüléshez vezet, megreped a magzatburok miatta és azt már nem lehet vissza csinálni.
Tejsevas- klindamicines hüvelykúpot fogsz rá kapni, az több fajta gombára jó, és a tejsav vissza állítja a normális hüvelyflórát.
Ha elmúlt a fertőzés, használj legalább hetente kétszer probiotikumos hüvelkúpot, hogy elkerüld az ilyen fertőzéseket.
Jobbulást kívánok neked, és tényleg mielőbb orvos, akár magán fizetős, akár sztk-es és kenetet mindenképp vegyenek!!!
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos sztk-ban nem lehet dokit váltani, akihez a védőnő tartozik körzetileg, oda kell járnunk.
Ez butaság, bárkihez mehetsz orvoshoz, szabad választás van! Ha problémád van, nem fognak elküldeni, hogy nem oda tartozol.
Hol laksz?
Szülésznő vagyok, hátha tudok segíteni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!